2022.01.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Gyorsabb nyereménykifizetések a Szerencsejáték Zrt-nél

2 min read
<span class="inline inline-left"><a href="/node/43660"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/top_0.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="40" /></a></span>  <p>2010. október 3-ától lehetővé teszik az Ötöslottón, Hatoslottón, Jokeren, Luxoron, Totón és Góltotón elért kisnyeremények korábbi kifizetését - jelentette be a Szerencsejáték Zrt.</p><p>

 

2010. október 3-ától lehetővé teszik az Ötöslottón, Hatoslottón, Jokeren, Luxoron, Totón és Góltotón elért kisnyeremények korábbi kifizetését – jelentette be a Szerencsejáték Zrt.

 

2010. október 3-ától lehetővé teszik az Ötöslottón, Hatoslottón, Jokeren, Luxoron, Totón és Góltotón elért kisnyeremények korábbi kifizetését – jelentette be a Szerencsejáték Zrt.

A 200 ezer forintot el nem érő ún. kisnyereményeket bármely terminállal rendelkező értékesítőhelyen fel lehet venni készpénzben, függetlenül attól, hogy a nyertes ott játszott vagy másutt. A nyereményfelvétel legkorábbi időpontja – egyes játékok kivételével jelenleg a sorsolást követő második munkanap. (Példának okáért a hétvégi lottók, a Luxor, a Joker esetében – ha az nem munkaszüneti nap – kedd.)

A Szerencsejáték Zrt. a játékosok, fogadók érdekeit szem előtt tartva 2010. október 3-ától lehetővé teszi az Ötöslottón, Hatoslottón, Jokeren, Luxoron, Totón és Góltotón elért kisnyeremények korábbi kifizetését. Ezeket már a húzást követő napon (pl. az Ötöslottón elért háromtalálatos nyereményt akár vasárnap is), illetve a totófogadási ajánlat legkésőbb befejeződő mérkőzésének másnapján felvehetik a nyitva tartó értékesítőhelyeken.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük