Hogy miért éppen Bálint? Február 14-e Bálint, azaz az angolszász kultúrában Valentin napja, amikor Szent Valentin keresztény pap emlékét ünnepeljük. Hogy miért éppen Géza? Nos, ez is rögtön kiderül.

 

Hogy miért éppen Bálint? Február 14-e Bálint, azaz az angolszász kultúrában Valentin napja, amikor Szent Valentin keresztény pap emlékét ünnepeljük. Hogy miért éppen Géza? Nos, ez is rögtön kiderül.

 

Szeretné megmutatni kreativitását, sőt még egy romantikus vacsorával is meglepni kedvesét, barátját vagy barátnőjét február 14-én? Ha mindkét kérdésre igen a válasza, akkor a teendő a következő, mert ennek örömére hirdették meg az alábbi játékot.

– Találjon ki egy egyszerű, de nagyszerű egy mondatos Valentin napi szlogent február 7-e

   12 óráig, ami nem csak a szerelemmel és a boldogsággal kapcsolatos, hanem tartalmazza a

   BOCK szót is!

– Töltse fel a mondatát a Bock Bor facebook oldalán közzétett kép alá!

– Gyűjtse a like-okat, hiszen a legnépszerűbb mondat nyer…

A legtöbb like-ot kapott szlogen beküldője egy romantikus (2 személyes)Valentin-napi vacsorán vehet részt a Bock Óbor Étteremben!

Eredményhirdetés: 2014. február 7.

 

Nem feledkeznek meg a szavazókról sem, akik további remek meglepetésekben részesülhetnek! Ez majd rövidesen kiderül.

Ha úgy érzi a kedves Olvasónk, hogy nincs benne ennyi kreativitás, azért még részt vehet a Valentin napi romantikus vacsorán, hiszen eltöltheti a Valentin napot kedvesével a Bock Hotel Ermitage-ban, többek között aromaterápiás hátmasszázs, korlátlan wellness szolgáltatások keretében.

 

Hogy miért éppen Géza?

Februárban ünnepeljük Géza napját is, ennek apropóján bált rendeznek az egyik legnépszerűbb Bock bor, PortaGéza tiszteletére.

Farsangi időszak lévén a Hölgyeket a PortaGézához illő vörös öltözékben várják, az Urakat pedig -tetszés szerinti, de az alkalomhoz illőnek talált – kalapban!

Az öltözék nem kötelező, de a beöltözött hölgyeket és urakat egész este korlátlan (!!!) Fanni Gyöngyöző Rosé illetve PortaGéza fogyasztással jutalmazzák.

 

Az este során a megszokott különleges ételek és Szakács Zoltán élőzenéje mellett Nyári Károly és a Nyári lányok koncertjét is élvezhetik majd, méghozzá a fantasztikus akusztikájú körpincében.

 

És ha már említettem a korlátlanul fogyasztható borokat, akkor ismerjék meg azokat: 

 

Bock Fanni Gyöngyöző Rosé Bor

A bor alapanyagait kizárólag Villány legszebb dűlőiből szüretelt Kékfrankos, Cabernet fajták, Syrah és Merlot szőlőfajtákból készült. Az 1.25 bar szénsav hozzáadása után, egy friss nyári, könnyed, jó ivású bort kapunk, melynek illatában a friss eper és málna dominál. Ízben piros bogyós gyümölcsök követik melynek lecsengésben egy finom kesernyésség ad eleganciát.

Jól behűtve pezsgőhőfokon ajánlják fogyasztását aperitifként, akár gyümölcsökkel is kombinálva.

 

PortaGéza

Villány fő fajtája, a Portugieser, 2012-től a Bock pincészetnél PortaGéza néven kerül palackba. Erjesztést követően, néhány hónapos ászkolás után kerül palackba. Színe bíborvörös, lilás árnyalattal, savaiban bársonyosság, ízében gyümölcsösség, illatában cseresznye és meggy jelenik meg. Fogyasztását fiatalon ajánljuk. A mindennapok beszélgetős bora. Ajánlják magyaros levesekhez, halból, szárnyasokból készült paprikás ételekhez. Kiválóan harmonizál az olasz konyha remekeivel is.

 

Bock Borászat

7773 Baranya, Villány

Batthyány Lajos utca 15.

 

http://bock.hu/pince/

https://www.facebook.com/bockbor

 

Lantai József