A Moha Kávéház és Kultúrtér februári programját a Jazz-By-the-Way, a JAZZmásképp és a Jam Session Fridays koncertek mellett a Chameleon Jazz Band gyertyafényes Valentin-napi koncertje teszi különlegessé. Tekintsék meg a Moha ajánlatát.

 

A Moha Kávéház és Kultúrtér februári programját a Jazz-By-the-Way, a JAZZmásképp és a Jam Session Fridays koncertek mellett a Chameleon Jazz Band gyertyafényes Valentin-napi koncertje teszi különlegessé. Tekintsék meg a Moha ajánlatát.

 

2014. február 8. szombat 19.30 

Moha Jazz-By-the-Way: Mike Skopil Quartet

A zenekar 2012-ben alakult a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatóiból. Saját számaik mellett, jazz standardek, örökzöldek színesítik a műsort. A tagok különböző zenei világának keveredése erősen tükröződik a hangzásvilágon, számaik és előadásmódjuk egyszerre lendületes és groove-os, visszafogott és törékeny. 

Gotthárd Mihály – gitár, Piller Balázs – zongora, Kovács Dávid – basszusgitár, Serei Dániel – dob

Ingyenes belépés

 

2014. február 13. csütörtök 19.30 

MOHA JAZZmásképp: vendég: Ávéd János – szaxofon.

Házigazda: Berki Tamás – ének, Sárik Péter – zongora

Február 13-án, csütörtökön folytatódik a MOHA JAZZmásképp sorozat a Moha Kávéházban, amelynek megálmodói a két virtuóz magyar jazz zenész, a budapesti jazz klubok és a Moha Jazz színpad régi kedvencei: Berki Tamás énekes és Sárik Péter zongorista, zeneszerző.

Minden alkalommal vendégül látnak egyet a számos magyar jazz tehetség közül, akivel közösen kiteljesíthetik improvizációs művészetüket. Ez alkalommal Ávéd János zeneszerző, tanár és kiváló jazz szaxofonos a vendégük, akivel a Moha Jazz By-the-Way sorozatban már többször találkozhattunk.

A három fellépő muzikalitása, közös zenei nyelve és csodás improvizációja garancia egy sikeres és felejthetetlen estére.

Belépőjegy: 1.500 Ft

 

2014. február 14. péntek 20.00 

Valentin-napi koncert 

A Chameleon Jazz Band két részes, gyertyafényes estje a fülbemászó, andalító zene szerelmeseinek.

Belépőjegy: 1.500 Ft

 

2014. február 15. szombat 19.30 

Moha Jazz-By-the-Way: Kalmár Panni – Oláh Szabolcs Duó

Az este folyamán főként jazz sztenderdeket hallhatunk, azon belül is minden műfajból kicsit szemezgetve – ének, gitár tolmácsolásában.

Kalmár Anna – ének, Oláh Szabolcs – gitár

Ingyenes belépés

 

2014. február 22. szombat 19.30 

Moha Jazz-By-the-Way: Kalmár Trió

A Kalmár Trió 2008-ban alakult a hazai jazz jól ismert szereplőinek részvételével.

A mainstream stílusú formáció egyéni megszólalásra törekszik saját szerzeményeivel, mégis olyan legendás előadók örökségére építi muzsikáját, mint Wes Montgomery, George Benson, Pat Martino és Russell Maone.

Kalmár Zoltán – dob, Hárs Viktor – bőgő, Szalay Gábor – gitár

Ingyenes belépés

 

2014. február 28. péntek 19.30 

Jam Session Fridays with Oláh Krisztián Trio

A 2011. január óta koncertező zenekar rendszeres fellépője a magyarországi kluboknak.

Az Oláh Krisztián Trio repertoárjában megtalálhatóak a zenekar saját szerzeményei, régi jazz örökzöldek, modern bebop számok, vagy akár klasszikus zenei és egyéb darabok újraértelmezései. Játékukban nagy szerepet tölt be a spontán közös improvizáció, amely igazán izgalmassá teszi minden koncertjüket. Korábbi írásomból részletesebben is megismerhetik az együttest. (lásd: http://euroastra.hu/node/77095)

Oláh Krisztián – zongora, Schildkraut Vilmos – nagybőgő, Serei Dániel – dob

Ingyenes belépés.

 

Moha Kávéház és Kultúrtér

1114 Budapest, Bartók Béla út 11-13.

 

http://mohacafe.hu/

www.facebook/MohaCafe

 

Lantai József