2024.július.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Karácsonykor a megyei Kórháznak adományoz a Ceres

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/21412"><img class="image thumbnail" src="/files/images/foepulet.thumbnail.jpg" border="0" alt="Petz Aladár Kórház -Győr" title="Petz Aladár Kórház -Győr" width="100" height="73" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Petz Aladár Kórház -Győr</strong></span></span> <p>Az év végi ünnepek közeledtével a győri Ceres ZRt. a megyei kórház gyermekosztályát ajándékozta meg.<strong> </strong></p><p>

 petz aladár kórház -győrPetz Aladár Kórház -Győr

Az év végi ünnepek közeledtével a győri Ceres ZRt. a megyei kórház gyermekosztályát ajándékozta meg.

 petz aladár kórház -győrPetz Aladár Kórház -Győr

Az év végi ünnepek közeledtével a győri Ceres ZRt. a megyei kórház gyermekosztályát ajándékozta meg.

A Ceres ZRt. vezetősége úgy döntött, hogy idén az üzleti partnereinek szánt karácsonyi ajándékok értékét jótékony célra kívánja felajánlani. „Idén a választás a győri székhelyű Petz Aladár Megyei Oktató Kórházra esett, ahol a gyermekosztályt támogattuk. Az összeg felhasználását nem kívántuk meghatározni, a kórház saját belátása szerint a legszükségesebbnek ítélt műszerek vagy egyéb eszközök beszerzésére fordíthatja majd" – mondja Horváth Attila, a Ceres ZRt. vezérigazgatója.

Majd folytatja: „Annak érdekében, hogy az osztályon kezelt gyermekeknek karácsonyi hangulatot varázsoljunk, az anyagi támogatáson túlmenően, ünnepi finomságokkal lepjük meg őket. Mindig jó érzéssel tölt el, ha az adomány olyan emberek munkáját könnyíti meg, akiknek igazán nagy szüksége van rá. Amennyiben ez mosolyt is csal a gyermekek arcára, akkor igazán elértük célunkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.