2022.augusztus.14. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Keresd a ZsKF triciklit és nyerj! – A Zsigmond Király Főiskolán nyerő a továbbtanulás!

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/52304"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/tricikli_terv.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="75" /></a></span>Nagy port kavaró főiskolai kampányt indít a <a href="http://www.zskf.hu/">ZsKF</a>. Egy fagylaltos triciklivel járja be Budapest nagyobb csomópontjait egy héten keresztül, ingyen fagyit osztogatva, a pótfelvételi idején. A fesztiválok hangulatát idéző tricikli túra felbolydítja a várost, és a fiatalokat.

tricikli terv.thumbnailNagy port kavaró főiskolai kampányt indít a ZsKF. Egy fagylaltos triciklivel járja be Budapest nagyobb csomópontjait egy héten keresztül, ingyen fagyit osztogatva, a pótfelvételi idején. A fesztiválok hangulatát idéző tricikli túra felbolydítja a várost, és a fiatalokat.

tricikli terv.thumbnailNagy port kavaró főiskolai kampányt indít a ZsKF. Egy fagylaltos triciklivel járja be Budapest nagyobb csomópontjait egy héten keresztül, ingyen fagyit osztogatva, a pótfelvételi idején. A fesztiválok hangulatát idéző tricikli túra felbolydítja a várost, és a fiatalokat.

Ha az ember továbbtanul, szerez egy diplomát, az magában is egy jó. Ha ezt majdan tudja a munkájában hasznosítani, nagyon jó. Viszont ha ezt egy olyan főiskolán teheti meg, ahol amellett, hogy a tudást magas színvonalon, gyakorlattal sajátíthatja el, egy pörgős diákélet várja, részt vehet a főiskola aktív „event-életében", újságot írhat, szerkeszthet, kutathat a Szigeten, rendezvényeket szervezhet, külföldön tanulhat, és a HÖK által szervezett jobbnál jobb bulikon levezetheti a napi stresszt, akár a Balatonon is, az több mint nagyon jó! A Zsigmond Király Főiskolán 11 alap és 6 mesterszakon várja a pótfelvételire jelentkezőket, társadalomtudományi, közgazdasági, kommunikációs és bölcsész vonalon egyaránt.

És hogyan köthető ehhez a tricikli? A ZsKF PR és Marketing Centruma a Hallgatói Csapattal egyetemben szervezte meg ezt a kommunikációt, és velük együtt is bonyolítja le. Így a hallgatók aktív részesei egy igazi, image kampánynak.

Tehát ne feledjük! 2011. július 25-től 29-ig, reggel 8 és 10 óra között, a pótfelvételi nagy hajrájában útjára indul a ZsKF fagyis tricikli a Radio Face FM88.1 kíséretében, enyhülést és vidámságot hozva a nyári hőségben.

Helyszínek:

Ø      Július 25-e, hétfő: Kálvin tér

Ø      Július 26-a, kedd: Deák tér

Ø      Július 27-e, szerda: Nyugati tér

Ø      Július 28-a, csütörtök: Szentlélek tér

Ø      Július 29-e, péntek: Oktogon

Keresd a ZsKF triciklit, és a ZsKF vendége vagy 1gombóc fagyira, sőt, megnyerheted a 15 TooLate analóg karóra egyikét. Emellett persze számtalan ZskF-es és Radio Face-es ajándékcsomag is gazdára talál.

Hallgasd a részletekért a Radio Face FM88.1-et, vagy kattints a tricikli.zskf.hu oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.