2022.november.29. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Lánchíd: Járt-e már Budapesten?

1 perc olvasás
  <p><em><span class="inline left"><a href="/node/14996"><img class="image thumbnail" src="/files/images/KONYV.thumbnail.jpg" border="0" alt="cimlap" title="cimlap" width="100" height="81" /></a></span>„HÁTTÉR. Járt-e már Budapesten? A képeken szereplő emberek Magyarországon élnek. Legtöbbjük sohasem járt Budapesten." </em>Pettendi Szabó Péter fotó és videó projekt kiállításán jártunk a Lánchídon. </p><p>

 

cimlap„HÁTTÉR. Járt-e már Budapesten? A képeken szereplő emberek Magyarországon élnek. Legtöbbjük sohasem járt Budapesten." Pettendi Szabó Péter fotó és videó projekt kiállításán jártunk a Lánchídon.

 

cimlap„HÁTTÉR. Járt-e már Budapesten? A képeken szereplő emberek Magyarországon élnek. Legtöbbjük sohasem járt Budapesten." Pettendi Szabó Péter fotó és videó projekt kiállításán jártunk a Lánchídon.

Rengeteg ember azon töpreng tavasszal, vagy akár már télen is, hova, melyik országba fog utazni nyáron. Van, aki közelebbi, van aki távolabbi helyet választ. De az egészen közeli helyekre -Magyarországra- nem gondolnak elegen.

 Számtalan falu, község, város van az országban, melyet még nem láttunk. Számtalan ember van Magyarországon, akik még nem látták fővárosunkat, Budapestet.

 

125.thumbnail 223.thumbnail
317.thumbnail 414.thumbnail
511.thumbnail 612.thumbnail
711.thumbnail fokep30.thumbnail

Pettendi Szabó Péter fotóin látszik a valóság, és látszik a láttatni akart kép is. A képek nem Budapesten készültek, mégis „Budapesti" kép lett belőlük. A rajtuk szereplő emberek pedig még sosem jártak a fővárosunkban. A fotók könyv formájában is megjelentek a Holnap Kiadó gondozásában.

cimlap

Pettendi Szabó Péter:

Háttér -Background

Oldalszám: 100

Holnap Kiadó Bp 2008.
ISBN: 9789633468234

Németh Krisztina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.