Még 10 napig lehet pályázni a Vodafone Magyarország Alapítvány „Többet érsz" programjára. A pályázatokat 2009. május 24-ig, vasárnapig várja a Vodafone alapítványa a http://www.tobbetersz.hu/ honlapon.

 

Még 10 napig lehet pályázni a Vodafone Magyarország Alapítvány „Többet érsz" programjára. A pályázatokat 2009. május 24-ig, vasárnapig várja a Vodafone alapítványa a http://www.tobbetersz.hu/ honlapon.

Óriási az érdeklődés a második alkalommal meghirdetett „Többet érsz" program iránt. A látogatottsági statisztikák szerint a meghirdetés óta már több mint 10.000 érdeklődő látogatott el a program honlapjára, és több mint 4.000-en nézték meg a tavalyi nyertesekkel készített videó interjúkat.

A program sikerét bizonyítja, hogy nagy számban érkeztek már pályázatok is. Két hét alatt eddig 61 pályázatot rögzített a Vodafone alapítványa, ami jóval meghaladja a tavaly ilyenkori adatokat. A pályázók többsége az egészségügyi- és rehabilitációs tevékenység, valamint a nevelés és oktatás területén feladatokat ellátó civil szervezeteknél dolgozna szívesen egy éven keresztül.

„Örömmel látjuk, hogy a program iránt az idei évben jóval nagyobb az érdeklődés. Nagyon sokan keresnek minket telefonon és a honlap látogatottsága is azt mutatja, hogy nagyszámú jelentkezésre számíthatunk. – mondta el eddigi tapasztalatait Magyar Henrietta, a Vodafone Magyarország Alapítvány munkatársa.

A „Többet érsz" program a Vodafone alapítványok jótékonysági kezdeményezése, mely 2002-ben indult, a mobilszolgáltató új-zélandi alapítványától. A program alapötlete szerint lehetőséget kell adni az embereknek, hogy az általuk fontosnak tartott, a társadalom érdekeit szolgáló feladatoknak szentelhessék magukat. A program lényege, hogy bárki pályázhat, aki szívesen dolgozna egy civil szervezetnél. A sikeres pályázók – teljes munkaidőben – egy éven keresztül dolgozhatnak egy-egy általuk kiválasztott magyarországi civil szervezetnél. Fizetésüket ez idő alatt az Alapítvány biztosítja.

Az idei „Többet érsz" program pályázati felhívására 2009. május 24-ig lehet jelentkezni a http://www.tobbetersz.hu/ honlapon található pályázati űrlap kitöltésével. A részletes pályázati feltételekről ugyanitt tájékozódhatnak az érdeklődők. A sikeres pályázókat és programjukat többkörös elbírálási folyamat végén, várhatóan 2009 júniusának második felében mutatják be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük