2024.június.20. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Magyarország légi teherszállítmányozási piacán egy új perspektíva született

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/4876"><img class="image thumbnail" src="/files/images/dhl.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.dhl.com" title="www.dhl.com" width="100" height="71" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.dhl.com/">www.dhl.com</a> </strong></span></span><p>Szeptember harmadikán újabb menetrendszerinti járat kezdi meg repülését a sármelléki FlyBalaton repülõtérrõl. A DHL Express Magyarország teherszállító gépei heti öt alkalommal indulnak a balatoni repülõtérrõl. </p><p> 

 www.dhl.comwww.dhl.com

Szeptember harmadikán újabb menetrendszerinti járat kezdi meg repülését a sármelléki FlyBalaton repülõtérrõl. A DHL Express Magyarország teherszállító gépei heti öt alkalommal indulnak a balatoni repülõtérrõl.

 

 www.dhl.comwww.dhl.com

Szeptember harmadikán újabb menetrendszerinti járat kezdi meg repülését a sármelléki FlyBalaton repülõtérrõl. A DHL Express Magyarország teherszállító gépei heti öt alkalommal indulnak a balatoni repülõtérrõl.

 

A FlyBalaton beruházásában elkészült Cargo épület új perspektívát nyit a Nyugat-Dunántúl szállítmányozási piacán lévõ cégeknek, beszállítóknak, az exportra termelõ vállalatoknak és a küldeményüket gyorsan célba juttatni szándékozó magánszemélyeknek, és a térség gazdasági fejlõdéséhez is nagyban hozzájárul.

A 2.500.000. eurós beruházás keretein belül megépítésre került Magyarország elsõ, s ezidájg egyetlen professzionális Air Cargo épülete és logisztikai bázisa – még a budapesti repülõtéren sincs ilyen -, a hozzá tartozó infrastrukturális fejlesztésekkel, valamint a cargo gépek kiszolgálásához szükséges berendezésekkel, amit mostantól a DHL bérel és üzemeltet a FlyBalaton repülõtéren.

A szeptembertõl Sármelléken állomásozó Antonov-26 típusú teherszállítógépen továbbítandó és érkezõ gyorsszállítmányok révén alkalmanként egy teljes munkanapot takaríthatnak meg a légi export-import szolgáltatást igénybevevõ dél- és nyugat-dunántúli termelõvállalatok. A lakossági küldemények pedig 5- 5,5 órával hamarabb érkeznek célba.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.