SGH-i 400SGH-i 400 

A Samsung, a mobilkészülékek és telekommunikációs rendszerek vezetõ gyártója a madridi S60 konferencián mutatta be legújabb, Symbian operációs rendszerû okostelefonját, az SGH-i400-at.

SGH-i 400SGH-i 400 

A Samsung, a mobilkészülékek és telekommunikációs rendszerek vezetõ gyártója a madridi S60 konferencián mutatta be legújabb, Symbian operációs rendszerû okostelefonját, az SGH-i400-at.

Az i400 fõképp azoknak a felhasználóknak készült, akik a lehetõ legfeljettebb szolgáltatásokat szeretnék használni egy elegáns, vékony és stílusos mobilkészülékben. Az új i400 okostelefon a Symbian operációs rendszerre és az S60-ra épül, amely széles körû nyelvi támogatást, letöltõ alkalmazásokat és multitasking feladatvégrehajtást jelent. A Symbian S60-al a Samsung i400 lehetõvé teszi, hogy ugyanolyan egyszerûen telepítsünk programokat a készülékre, mintha csak otthoni PC-nkre tennénk. Az elegáns kicsúsztatható készülék teljes értékû böngészõt tartalmaz és támogatja a Bluetooth kapcsolatot, amely fõleg az aktív üzleti felhasználóknak kedvezõ.

A multimédiás lehetõségek kiterjesztése érdekében az i400 2 megapixeles kamerát, zenei vezérlõbillentyûket és sztereo duál hangszórókat kapott. Mi több, az i400 2,3 colos széles kijelzõje a lehetõ legkényelmesebb akár üzleti, akár multimédiás alkalmazások számára.

S. P. Yoon, a Samsung Telekommunikációs Üzletágának alelnöke elmondta: ?Örömünkre szolgál, hogy ismét Symbian készüléket mutathatunk be fogyasztóinknak. A legújabb i400 okostelefonunk az i520 méltó örököse. Úgy véljük, kifinomult mobilmegoldásokat kínálunk vásárlóinknak, amikor készülékünket a Symbian S60-ra alapoztuk. A Samsung elkötelezett, hogy a lehetõ legújabb technológiai megoldásokat nyújtsa a fogyasztóknak világszerte, és ennek szellemében kívánjuk bemutatni további új modelljeinket is."

Az i400 2007. júliusában debütál Oroszországban, és rövid idõn belül a többi Európai ország piacán is megjelenik. Pontos hazai bevezetése egyelõre nem ismert.

Specifikációk 

Szabvány

GPRS/EDGE Tri-Band (900/1800/1900)

Kamera

2 megapixel

Megjelenítõ

2.3" QVGA  TFT (262K szín)

Szolgáltatások

Bluetooth 2.0 (A2DP), USB 2.0

Teljes értékû böngészõ / Web2.0

Zenei vezérlõbillentyûk / Dual hangszóró

microSD (-4GB)

Méret

101x50x15,8 mm

Súly

92g

*A Samsung fenntartja a jogot, hogy a termékspecifikáicókat elõzetes értesítés nélkül megváltoztassa.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük