2024.április.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megnyitotta budapesti irodáját az Echo Investment

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/3102"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Image6_0.thumbnail.jpg" border="0" alt="Irodamegnyitó" title="Irodamegnyitó" width="100" height="81" /></a></span>  A kielce-i központú, és számos lengyel városban értékesítési irodával rendelkezõ lengyel ingatlanberuházó, az Echo Investment megnyitotta irodáját Budapesten, amely a vállalat elsõ külföldi irodája. <p> 

irodamegnyitó  A kielce-i központú, és számos lengyel városban értékesítési irodával rendelkezõ lengyel ingatlanberuházó, az Echo Investment megnyitotta irodáját Budapesten, amely a vállalat elsõ külföldi irodája.

 

irodamegnyitó  A kielce-i központú, és számos lengyel városban értékesítési irodával rendelkezõ lengyel ingatlanberuházó, az Echo Investment megnyitotta irodáját Budapesten, amely a vállalat elsõ külföldi irodája.

 

A budapesti képviselet – amelynek feladata a helyi hatóságokkal való együttmûködés, a tervezéssel és az építkezéssel kapcsolatos dokumentumok és engedélyek beszerzése, valamint kapcsolattartás az üzleti partnerekkel, potenciális bérlõkkel -, a lengyel vállalat növekedését és regionális terjeszkedését jelzi.

Az ünnepélyes irodamegnyitón részt vett Lengyelország magyarországi nagykövete, a fõváros és Zugló önkormányzatának több képviselõje és a lengyel beruházó partnerei.

?A budapesti iroda megnyitása fontos mérföldkõ az Echo Investment életében. Irodánk munkatársainak helyi piacismerete és ingatlan területen szerzett szakmai tapasztalata nagyban segítenek céljaink elérésében. Az Echo Investment az ingatlan szektorban szerzett sokéves piacismeretének köszönhetõen mindig a legjobb megoldást nyújtja az ügyfelek és a szegmens igényeire" – mondta Piotr Gromniak, az Echo Investment igazgatótanácsának tagja.

A lengyel beruházó tavaly júniusban vásárolta meg Zugló önkormányzatától a 6,8 hektáros területet. Az Echo Investment itt építi fel a Mundo városközpontot, amely közösségi térként szolgál majd Zugló és a környék lakosainak. Az építkezés várhatóan 2008-ban kezdõdik; a terveket a lengyel Mofo és a Bánáti Hartvig Építész Iroda készíti. 

Az Echo Investment Lengyelország egyik legnagyobb beruházó és ingatlanfejlesztõ cége; a Varsói Értéktõzsdén jegyzett részvényei népszerûek a beruházók körében. Az Echo Investment által kivitelezett beruházások az ingatlanpiac négy alapvetõ szegmenséhez sorolhatók: lakóparkok, kereskedelmi és szórakoztató központok, irodaházak és szállodák. A cég a kiemelkedõ minõségû munkája és szakértelme elismeréséül több építészeti díjat és kitüntetést nyert.

A társaság 11 éve mûködik az ingatlanpiacon, ez idõ alatt a cég közel 80 projektet kivitelezett, mely nettó összterülete kb. 630.000 m2 és értéke kb. 1 milliárd euró. Az elkövetkezendõ évekre szóló cégstratégia magába foglalja a lengyel piacon való további beruházások kivitelezését és a kelet-közép-európai piacok aktív meghódítását.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.