2022.01.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megújul a Képes Sport Online!

2 min read
 <span class="inline left"><a href="/node/11593"><img class="image thumbnail" src="/files/images/kepesport.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.kso.hu" title="www.kso.hu" width="100" height="63" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.kso.hu/">www.kso.hu</a> </strong></span></span><p>Magyarország piacvezető sportmagazinja, a Képes Sport sikeres megújulása után április 8-tól a Képes Sport Online (<a href="http://www.kepessport.hu/">http://www.kepessport.hu/</a>, <a href="http://www.kso.hu/">www.<u>kso.hu </u></a>) is új látvánnyal és tartalommal jelentkezik. </p><p>

 www.kso.huwww.kso.hu

Magyarország piacvezető sportmagazinja, a Képes Sport sikeres megújulása után április 8-tól a Képes Sport Online (http://www.kepessport.hu/, www.kso.hu ) is új látvánnyal és tartalommal jelentkezik.

 www.kso.huwww.kso.hu

Magyarország piacvezető sportmagazinja, a Képes Sport sikeres megújulása után április 8-tól a Képes Sport Online (http://www.kepessport.hu/, www.kso.hu ) is új látvánnyal és tartalommal jelentkezik.

Fél éves előkészítő munka után – a designt a Trendency Kft., a fejlesztést a Publishing Factory Kft. végezte – született meg az új Képes Sport Online, amely részben közösségteremtő fórum, részben pedig olyan magazinos oldal szeretne lenni, amely remek szórakozást nyújt a látogatóknak.

Ezt a célt szolgálják a különböző online sportjátékok, egyedi videofilmek (KSO Tv), különleges képgalériák. A print változat sikeres rovatai közül visszaköszön a Kvíz rovat, valamint az Álomcsapat is, ahol az ideális tizenegy csaknem ezer különböző játékosból, többfajta hadrendben is összeállítható.

Nagy sikerre számíthat a My KS, ahol mindenki saját kedvére készíthet el egy Képes Sport címlapot, tetszőleges fotókkal, címekkel. Ugyancsak érdekes és szórakoztató újdonság a Sztárkeverő, ahol híres sportolók arcrészleteinek keverésével virtuális sportikonok alkothatók.

A Képes Sport Online természetesen a fórumokat kedvelőkre is gondolt, szinte minden sportágban, a legkülönfélébb témakörökben lehet beszélgetni a többi rajongóval. A heti sztárchat szintén elengedhetetlen része a megújult oldalnak, az itt megjelenő anyagok a Képes Sportra jellemző magazinos, szórakoztató hangulatot tükrözik majd.

És mi lesz azokkal a rajongókkal, akik a weben nem csak olvasni, de vásárolni is szeretnek? Az oldal készítői rájuk is gondoltak, a KS sportshopban különböző labdarúgó elitklubok mezeit, kiegészítőit, ajándéktárgyait vásárolhatják meg a virtuális betérők.

A megújulásra új szlogennel készült a magazin: Képes Sport Online: vigyázz, rákattansz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük