2024.február.27. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megújul a tatabányai INTERSPAR

3 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/114600"><img class="image image-preview" src="/files/images/INTERSPAR_Tatabánya.preview.jpg" border="0" width="483" height="193" /></a></span>Több mint 2,5 milliárd forintból modernizálja a SPAR Magyarország a tatabányai INTERSPAR áruházat. A 2000-ben megnyitott hipermarket az átalakítás alatt zárva tart, a vásárlók várhatóan december elején vehetik ismét birtoka a kívül-belül megszépült, bővülő szolgáltatásokkal újranyitó áruházat.

interspar tatabánya.previewTöbb mint 2,5 milliárd forintból modernizálja a SPAR Magyarország a tatabányai INTERSPAR áruházat. A 2000-ben megnyitott hipermarket az átalakítás alatt zárva tart, a vásárlók várhatóan december elején vehetik ismét birtoka a kívül-belül megszépült, bővülő szolgáltatásokkal újranyitó áruházat.

interspar tatabánya.previewTöbb mint 2,5 milliárd forintból modernizálja a SPAR Magyarország a tatabányai INTERSPAR áruházat. A 2000-ben megnyitott hipermarket az átalakítás alatt zárva tart, a vásárlók várhatóan december elején vehetik ismét birtoka a kívül-belül megszépült, bővülő szolgáltatásokkal újranyitó áruházat.

„A SPAR az idei évben több mint 23 milliárd forintot fordít fejlesztésekre. Ebből új áruházak nyitása mellett a meglévők korszerűsítésére is lehetőség nyílik. Tatabánya és térsége jelentős vásárlóerővel rendelkezik, és a 2000-ben átadott INTERSPAR áruház vásárlóközönsége folyamatosan növekszik. Számukra a legmagasabb színvonalú, modern szolgáltatásokat kínáló környezetet szeretnénk megteremteni, ezért döntöttünk a hipermarket teljes körű felújítása mellett. A július eleje óta tartó beruházás meghaladja a 2,5 milliárd forintot, és a jelenlegi 78 fős munkavállalói létszám is bővülni fog" – ismertette Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A beruházás során átalakul az épület főhomlokzata és belső tere is teljesen megújul. Ezáltal egy jól átlátható, modern környezetben, közel négyezer négyzetméteren válogathatnak majd a vásárlók a hipermarket több mint 20 ezer terméke között. Az új szolgáltatások között igazi különlegességnek ígérkezik a SPAR toGo étterem, ahol frissen készült meleg ételeket, pizzákat, grillételeket, sülteket, zöldségeket, sajtokat, szendvicseket, salátákat, és üdítőket vásárolhatnak az áruházba betérők.

Az épület a korábbiakhoz képest jóval energiatakarékosabb lesz: a belső tereket kis fogyasztású LED lámpák világítják meg, a szakemberek környezetbarát, szén-dioxidos hűtőközeggel működő kereskedelmi hűtést szerelnek be. A vásárlókat mozgójárdák szállítják majd a parkoló szintről a shopterülethez. A megvalósuló fejlesztéssel az aktuális vevői igényeket szem előtt tartó, innovatív környezetet alakítanak ki, ahol a vásárlás valódi élményt nyújt majd.

A felújítás alatt a hipermarket zárva tart. Az áruház 2017. december elejétől várja újra vásárlóit a korábban megszokott nyitva tartási rend szerint.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.