2022.október.01. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Microsoft „Digitális nappalok és éjszakák” kicsiknek és nagyoknak és kicsiknek

2 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/12207"><img class="image thumbnail" src="/files/images/kk.thumbnail_0.jpg" border="0" width="100" height="64" /></a></span>2008. április 21. és 24. között a Microsoft Magyarország „Digitális nappalok és éjszakák" címmel digitális programsorozatot tart a magyar nonprofit-szervezeteknek, iskoláknak. </p><p>

kk.thumbnail 02008. április 21. és 24. között a Microsoft Magyarország „Digitális nappalok és éjszakák" címmel digitális programsorozatot tart a magyar nonprofit-szervezeteknek, iskoláknak.

kk.thumbnail 02008. április 21. és 24. között a Microsoft Magyarország „Digitális nappalok és éjszakák" címmel digitális programsorozatot tart a magyar nonprofit-szervezeteknek, iskoláknak.

E héten csütörtökig a budapesti Le Meridien szállodában bármelyik magyar non-profit szervezetnek, iskolának lehetősége nyílik arra, hogy kötetlen programok keretében megismerkedjen a digitális világgal. A rendezvény során a diákoktól kezdve a nyugdíjasokig mindenkinek alkalma lesz különböző számítógépes felhasználói trükkök megismerésére, az informatikai segédeszközök használatának elsajátítására, de a helyszínen bárki előtt nyitva áll egy X-Box szoba, az angol nyelv kedvelőinek egy angol nyelvi sarok. Emellett az érdeklődők mindent megtudhatnak az EU-ról, EU-s pályázatokról, arról hogy hogyan kell pályázni, a fontosabb weboldalakat és információt az  interneten megtalálni.

A Microsoft Magyarország által szervezett közel egyhetes digitális programsorozat keretében a vállalat munkatársai mellett a Microsoft tanulmányi versenyek győztesei, a Microsoft referencia-iskolák képviselői, sőt diák rendszergazdák is segítik a résztvevőket.

A látogatók elsősorban a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, az Álláskeresők Egyesülete, Civil központok, a Napraforgó Gyermekjóléti Alapítvány, a Van Kiút Alapítvány, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium Esélyegyenlőségi Részlege, az S.O.S. Gyermekfalu és a Http alapítvány közreműködésével érkeztek a programra.

További érdeklődő iskolák, alapítványok jelentkezését, április 23., szerdáig folyamatosan várja Szilágyi Bernadette a v-berns@microsoft.com e-mail címen.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.