2008. április 21. és 24. között a Microsoft Magyarország „Digitális nappalok és éjszakák" címmel digitális programsorozatot tart a magyar nonprofit-szervezeteknek, iskoláknak.

2008. április 21. és 24. között a Microsoft Magyarország „Digitális nappalok és éjszakák" címmel digitális programsorozatot tart a magyar nonprofit-szervezeteknek, iskoláknak.

E héten csütörtökig a budapesti Le Meridien szállodában bármelyik magyar non-profit szervezetnek, iskolának lehetősége nyílik arra, hogy kötetlen programok keretében megismerkedjen a digitális világgal. A rendezvény során a diákoktól kezdve a nyugdíjasokig mindenkinek alkalma lesz különböző számítógépes felhasználói trükkök megismerésére, az informatikai segédeszközök használatának elsajátítására, de a helyszínen bárki előtt nyitva áll egy X-Box szoba, az angol nyelv kedvelőinek egy angol nyelvi sarok. Emellett az érdeklődők mindent megtudhatnak az EU-ról, EU-s pályázatokról, arról hogy hogyan kell pályázni, a fontosabb weboldalakat és információt az  interneten megtalálni.

A Microsoft Magyarország által szervezett közel egyhetes digitális programsorozat keretében a vállalat munkatársai mellett a Microsoft tanulmányi versenyek győztesei, a Microsoft referencia-iskolák képviselői, sőt diák rendszergazdák is segítik a résztvevőket.

A látogatók elsősorban a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, az Álláskeresők Egyesülete, Civil központok, a Napraforgó Gyermekjóléti Alapítvány, a Van Kiút Alapítvány, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium Esélyegyenlőségi Részlege, az S.O.S. Gyermekfalu és a Http alapítvány közreműködésével érkeztek a programra.

További érdeklődő iskolák, alapítványok jelentkezését, április 23., szerdáig folyamatosan várja Szilágyi Bernadette a v-berns@microsoft.com e-mail címen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük