2023.január.29. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Minivel a világ körül – Dunlop gumikon

2 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/21748"><img class="image thumbnail" src="/files/images/IMG_0909.thumbnail.JPG" border="0" width="100" height="75" /></a></span>Oscar Revelli egy Mini Cooper GP-vel utazta körül a világot a a legkülönbözőbb terep- és útviszonyok között. Kocsiján kívül az egyetlen változatlan tényező az úton két pár Dunlop gumiabroncs, melyek Észak-Amerikától kezdve Oroszországon át, Európa útjain is megbízható társai voltak.<br />

img 0909.thumbnailOscar Revelli egy Mini Cooper GP-vel utazta körül a világot a a legkülönbözőbb terep- és útviszonyok között. Kocsiján kívül az egyetlen változatlan tényező az úton két pár Dunlop gumiabroncs, melyek Észak-Amerikától kezdve Oroszországon át, Európa útjain is megbízható társai voltak.

img 0909.thumbnailOscar Revelli egy Mini Cooper GP-vel utazta körül a világot a a legkülönbözőbb terep- és útviszonyok között. Kocsiján kívül az egyetlen változatlan tényező az úton két pár Dunlop gumiabroncs, melyek Észak-Amerikától kezdve Oroszországon át, Európa útjain is megbízható társai voltak.

 

   Revelli az elsőszámú szervezője és vezetője annak a Mini GP World Challengenek, mely augusztus 15-én indult Miamiban és két hónappal később tervezték befejezni Torinóban, Olaszországban.

Revelli egy különlegesen felszerelt Mini GP Cooperrel indult neki az útnak, ami először négy Dunlop SP Sport 01 DSST-t használt, majd két pár Dunlop SP Winter Sport 3D DSST-n futott végig Ázsia és Oroszország havas útjain.

img 0929 1.thumbnail"Először voltunk Oroszországban, de micsoda ország! Alig fél órával azután, hogy átléptük a határt azt kívántam, bárcsak átcseréltük volna a gumikat még Koreában. A tartalék abroncsok jól szerepeltek, de a fenekem nem túlzottan. Az első adag kavicsút után feltettük a Dunlop terepgumijait" – írja blogjában Revelli.

„A Dunlop SP Winter Sport 3D DSST abroncsok különleges tapadóerővel rendelkeznek az egyéni kialakításuk miatt, tökéletes vezetési élményt nyújtanak havas, száraz és csúszós utakon egyaránt. Ezt a típusú autógumit kifejezetten a Mini GP World Challengere választottuk ki, a világkörüli úton előforduló különleges és változatos útviszonyokra való tekintettel" – nyilatkozta Matthew Neidert a Dunlop termékmenedzsere.

Revelli és társa, Salvatore Carobene átszelték az Egyesült Államokat, majd a Minit repülőn Seattleből Szöulba szállították, ahol megkezdték az útjuk ázsiai részét. A tervezett idő előtt sikerült Oroszországot maguk mögött tudni, majd a Skandináv országokon keresztül jutnak el Dél-Európába.

A Mini GP World Challenge keretében Revellit a Dunlop mellett a Sparco és az MC2, a Mini-tulajdonosok hivatalos magazinja szponzorálja

http://www.miniworldchallenge2008.com/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.