2022.június.27. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Netjegy: vidd magaddal nyaralni az internetet!

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/51776"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image17_5.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="72" /></a></span><em>A Netjegy, a Vodafone új mobilinternet szolgáltatása azok számára teszi lehetővé a kötöttségektől mentes internetezés élményét, akik csak alkalmanként szeretnének otthon vagy lakásuktól távol böngészni a világhálón. </em>

image17 5.thumbnailA Netjegy, a Vodafone új mobilinternet szolgáltatása azok számára teszi lehetővé a kötöttségektől mentes internetezés élményét, akik csak alkalmanként szeretnének otthon vagy lakásuktól távol böngészni a világhálón.

image17 5.thumbnailA Netjegy, a Vodafone új mobilinternet szolgáltatása azok számára teszi lehetővé a kötöttségektől mentes internetezés élményét, akik csak alkalmanként szeretnének otthon vagy lakásuktól távol böngészni a világhálón.

A feltöltőkártyás konstrukcióban elérhető mobilnet-tarifával napi, heti vagy havi hozzáférést vásárolhatnak a Vodafone ügyfelei. Mivel a Netjegy nem jár fix havidíjjal, és hűségszerződés sem kötődik hozzá, ezért a hozzá kapcsolódó költségek könnyen kiszámíthatók.

 A hagyományos feltöltőkártyával, OTP bankautomatán, valamint interneten keresztül feltölthető Netjegy konstrukcióban a felhasználók igényeiknek megfelelően három különböző típusú internetjegy közül választhatnak. A legkisebbel egy, a középsővel hét, míg a legnagyobbal harminc napon át böngészhetik az internetet.

 

A Vodafone Netjegy árai:

Netjegy típusa

Ár

Időtartam

Felhasználható adat mennyiség

1 napos

690 Ft

24 óra

500 MB

7 napos

2490 Ft

168 óra

1 GB

30 napos

3990 Ft

720 óra

3 GB

 

Az 5990 Ft-ba kerülő kezdőcsomag mindent tartalmaz, ami a valódi internet élményhez szükséges: a mobilnet-modemet, egy hét internet-előfizetést[1] 2490 Ft értékben, a felhasználói tájékoztatót és egy SIM-kártyát. Sőt, a Facebook használata az előfizetők számára az év végéig teljes mértékben díjmentes[2]. Ebből kifolyólag a világ legnépszerűbb közösségi oldala még akkor is elérhető, ha a felhasználónak épp nincs aktív internetjegye[3].

 A Vodafone Netjegy kizárólag belföldön használható. Az egyenleg-felhasználási idő lejárta után az ügyfélnek 60 napon belül fel kell töltenie Netjegyét, különben a SIM-kártya inaktívvá válik, és a továbbiakban nem lesz használható. További információ a www.vodafone.hu/netjegy weboldalon található, míg az ingyenesen látogatható oldalakról itt lehet tájékozódni: http://www.vodafone.hu/korlatlanoldalak.


[1] A mobilnet-modem aktiválásakor aktiválódikaz 1 hetes ingyenes hozzáférés is.

[2] A Facebook funkciói (chat, hírek, üzenetek, események, helymeghatározás, fényképek, ismerősök, csoportok kezelése) által generált adatforgalom díjmentes, a beágyazott tartalmak (pl. videók) azonban adatforgalmat generálnak.

[3] Az adatátvitel sebessége ebben az esetben 607/672 kbps-re lassul.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.