A Netjegy, a Vodafone új mobilinternet szolgáltatása azok számára teszi lehetővé a kötöttségektől mentes internetezés élményét, akik csak alkalmanként szeretnének otthon vagy lakásuktól távol böngészni a világhálón.

A Netjegy, a Vodafone új mobilinternet szolgáltatása azok számára teszi lehetővé a kötöttségektől mentes internetezés élményét, akik csak alkalmanként szeretnének otthon vagy lakásuktól távol böngészni a világhálón.

A feltöltőkártyás konstrukcióban elérhető mobilnet-tarifával napi, heti vagy havi hozzáférést vásárolhatnak a Vodafone ügyfelei. Mivel a Netjegy nem jár fix havidíjjal, és hűségszerződés sem kötődik hozzá, ezért a hozzá kapcsolódó költségek könnyen kiszámíthatók.

 A hagyományos feltöltőkártyával, OTP bankautomatán, valamint interneten keresztül feltölthető Netjegy konstrukcióban a felhasználók igényeiknek megfelelően három különböző típusú internetjegy közül választhatnak. A legkisebbel egy, a középsővel hét, míg a legnagyobbal harminc napon át böngészhetik az internetet.

 

A Vodafone Netjegy árai:

Netjegy típusa

Ár

Időtartam

Felhasználható adat mennyiség

1 napos

690 Ft

24 óra

500 MB

7 napos

2490 Ft

168 óra

1 GB

30 napos

3990 Ft

720 óra

3 GB

 

Az 5990 Ft-ba kerülő kezdőcsomag mindent tartalmaz, ami a valódi internet élményhez szükséges: a mobilnet-modemet, egy hét internet-előfizetést[1] 2490 Ft értékben, a felhasználói tájékoztatót és egy SIM-kártyát. Sőt, a Facebook használata az előfizetők számára az év végéig teljes mértékben díjmentes[2]. Ebből kifolyólag a világ legnépszerűbb közösségi oldala még akkor is elérhető, ha a felhasználónak épp nincs aktív internetjegye[3].

 A Vodafone Netjegy kizárólag belföldön használható. Az egyenleg-felhasználási idő lejárta után az ügyfélnek 60 napon belül fel kell töltenie Netjegyét, különben a SIM-kártya inaktívvá válik, és a továbbiakban nem lesz használható. További információ a www.vodafone.hu/netjegy weboldalon található, míg az ingyenesen látogatható oldalakról itt lehet tájékozódni: http://www.vodafone.hu/korlatlanoldalak.


[1] A mobilnet-modem aktiválásakor aktiválódikaz 1 hetes ingyenes hozzáférés is.

[2] A Facebook funkciói (chat, hírek, üzenetek, események, helymeghatározás, fényképek, ismerősök, csoportok kezelése) által generált adatforgalom díjmentes, a beágyazott tartalmak (pl. videók) azonban adatforgalmat generálnak.

[3] Az adatátvitel sebessége ebben az esetben 607/672 kbps-re lassul.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük