2022.október.02. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Pünkösdi ünnepi vasúti forgalom

1 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/8861"><img class="image thumbnail" src="/files/images/mavstart.thumbnail_2.jpg" border="0" alt="www.mav-start.hu" title="www.mav-start.hu" width="100" height="21" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.mav-start.hu/">www.mav-start.hu</a> </strong></span></span>A közelgő Pünkösdi ünnep miatt módosított menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok május 11-én, 12-én és 13-án.</p><p>

www.mav-start.huwww.mav-start.hu A közelgő Pünkösdi ünnep miatt módosított menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok május 11-én, 12-én és 13-án.

www.mav-start.huwww.mav-start.hu A közelgő Pünkösdi ünnep miatt módosított menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok május 11-én, 12-én és 13-án.

Május 11

én (vasárnap) ünnepnapi  menetrend

Május 12

én (hétfőn)    vasárnapi

Május 13

án (kedd)      hétfői menetrend lesz érvényben.

Május 14-én szerdától már a megszokott menetrend szerint közlekednek a szerelvények.

Az ünnepi forgalom kiszolgálása érdekében a legnagyobb utasforgalmat lebonyolító vonalakon a MÁV-START Zrt.-szükség esetén- több kocsival látja el a vonatokat a kényelmesebb utazás érdekében.

A személyszállító vasúttársaság az eddigi tapasztalatok alapján javasolja kedves utasainak a menet- és helyjegyek elővételi megváltását, a pénztárak előtti sorban állás elkerülése miatt. Indulás előtt a Pünkösdi ünnepi menetrend változásairól érdemes tájékozódni a MÁV-START Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán, a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon a 06 (40) 49-49-49-es telefonszámon.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.