2022.december.10. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Red Bull Air Race:London

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/3849"><img class="image thumbnail" src="/files/images/LO_MANG_BG_0090k.thumbnail.JPG" border="0" alt="Red Bull Air Race. London" title="Red Bull Air Race. London" width="67" height="100" /></a><span style="width: 65px" class="caption"><strong>Red Bull Air Race. London</strong></span></span> <p>Új helyszínnel gazdagodott a Red Bull Air Race idei futama. London látta vendégül a világ legjobb mûrepülõ pilótáit. Az egyébként ködös Albion ezúttal szeles arcát mutatta, s ez a pénteki szabadedzésen több pilóta ügyességét is próbára tette.</p><p>

 red bull air race. londonRed Bull Air Race. London

Új helyszínnel gazdagodott a Red Bull Air Race idei futama. London látta vendégül a világ legjobb mûrepülõ pilótáit. Az egyébként ködös Albion ezúttal szeles arcát mutatta, s ez a pénteki szabadedzésen több pilóta ügyességét is próbára tette.

 red bull air race. londonRed Bull Air Race. London

Új helyszínnel gazdagodott a Red Bull Air Race idei futama. London látta vendégül a világ legjobb mûrepülõ pilótáit. Az egyébként ködös Albion ezúttal szeles arcát mutatta, s ez a pénteki szabadedzésen több pilóta ügyességét is próbára tette.

 Történt ugyanis, hogy a tizenkét kiváló légi akrobatából csupán hat tudta teljesíteni elsõre a pályát. A Temze felett ezúttal szél kevergett, megtréfálva a Red Bull Air Race pilótáit. Bessenyei Péter szintén küzdött az erõs széllel, s bár neki sikerült a pályán maradnia csak a hatodik legjobb idõvel mutatkozott be az angol nagyközönségnek.

red bull air race london 2.Szombat 2007-07-28- reggel a szervezõk tekintete az égre szegezõdött, vajon milyen meglepetéssel szolgál az idõjárás. Szerencsére kellemes napsütés köszöntött ránk, de a szél megmaradt. Az elsõ kvalifikáció némi meglepetést hozott, hiszen az angolok kiválósága Paul Bonhomme csak a harmadik legjobb idõt érte el, míg a leggyorsabb, az amerikai Mike Mangold diadalát hozta.

Bessenyei Péter kiválóan összpontosított ezen a délutánon és a második helyen várhatta a folytatást. A második körben nem sok minden változott; többen javítani szerettek volna, köztük Bessenyei Péter is, de a felerõsödõ szél megakadályozta a pilótákat ebben.

red bull air race london 3.Végülis maradt az elsõ idõmérõn született eredmény, így a vasárnapi mindent eldöntõ fináléban Mike Mangold, Bessenyei Péter, Paul Bonhomme, Hannes Arch, Nigel Lamb és a szintén Red Bull-os Kirby Chambliss vezényletével folytatódik az idei negyedik Red Bull Air race.

 A futam érdekességei közt érdemes említést tenni Kirby Chambliss hihetelenül magas sebességet produkált, a kauátlépés pillanatában pontosan 403 km/h-t mutatott a sebességmérõje.

A futam során három büntetés is kiosztásra került, melyek közül a legtöbb büntetõpont 3 volt. Érdekességként említhetõ még az is, hogy az elsõ és utolsó helyezett közötti idõkülönbség 17,48 mp volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.