A PlateSpin ULC, a Novell egyik vállalata bejelentette, hogy elérhető a PlateSpin Forge 2.0 verziója. Az innovatív, hardveralapú katasztrófa-helyreállítási megoldás a beágyazott VMware virtualizáció segítségével képes megvédeni az x86 kiszolgáló-alkalmazások legtöbbjét.

 

 

A PlateSpin ULC, a Novell egyik vállalata bejelentette, hogy elérhető a PlateSpin Forge 2.0 verziója. Az innovatív, hardveralapú katasztrófa-helyreállítási megoldás a beágyazott VMware virtualizáció segítségével képes megvédeni az x86 kiszolgáló-alkalmazások legtöbbjét.

 

A PlateSpin Forge a piacon egyedüliként azonnali feladatátvételt és hardverfüggetlen feladat-visszavételt kínál, ezáltal az ügyfelek helyreállíthatják a katasztrófahelyzet vagy leállás miatt kieső szolgáltatásokat. Emellett a legújabb kiadás integrálható a meglévő SAN infrastruktúrákkal, amely lehetővé teszi, hogy az ügyfelek továbbra is kihasználják nagy kapacitású tárolóeszközeiket, és megvédjék az adatközpontokban egyre növekvő számú és méretű alkalmazásokat. A PlateSpin Forge több helyreállítási pontot kínál, így növeli a kieső szolgáltatások helyreállításának rugalmasságát. A katasztrófa-helyreállítási megoldás probléma esetén egy távoli helyreállítási helyre továbbítja ezeket a szolgáltatásokat egy nagy kiterjedésű hálózaton (WAN) keresztül, ezáltal csökkenti az állásidőt.

„Egyértelmű, hogy az ügyfelek a szerverkonszolidáció mellett a virtualizáció előnyeit is szeretnék kihasználni. Mivel a virtualizációba befektető ügyfelek számára az üzletfolytonosság és a katasztrófa-helyreállítás kulcsfontosságú területté vált, olyan virtualizációfelügyeleti megoldásokat keresnek, mint a PlateSpin, amely új szintre emeli a virtualizáció előnyeit és biztosítja az adatközpont felügyeletét és védelmét" – állítja John Humphreys, az IDC programvezető alelnöke.

A PlateSpin Forge segítségével az alkalmazások gyorsan visszaállíthatók az eredeti vagy más hardveren, így csökken az állásidő és a lehető leghamarabb visszaállítható a szokványos működés. A PlateSpin Forge megoldást 10 és 25 közötti alkalmazás védelmére tervezték, és az összes tároló- és felügyeleti szoftvert, illetve a VMware virtualizációt is tartalmazza, ezáltal jelentősen csökkenti a telepítési időt és az azzal járó munkát. A legfrissebb verzió emellett támogatja a 64 bites Windows alkalmazásokat, így az ügyfelek egyaránt javíthatják a működési hatékonyságot és élvezhetik az adatközpont-beruházások eddigi megtérülését. Nagyvállalati bevezetés esetére a PlateSpin Forge egy központi vezérlő konzolt is tartalmaz, amelyről zökkenőmentesen felügyelhetőek az összetett PlateSpin Forge eszközök.

„A PlateSpin Forge helyreállítási megoldás magját a beágyazott VMware virtualizáció alkotja. Az ennek köszönhető egyszerűbb katasztrófa-helyreállítási megoldás bármilyen méretű, fizikai vagy virtuális alkalmazását védő szervezet előnyére válhat. Örömmel látjuk, hogy a PlateSpin olyan új, innovatív termékeket dob piacra, amelyekkel az ügyfelek folyamatosan működő virtuális adatközpontot hozhatnak létre" – nyilatkozta a VMware partner kapcsolatokért felelős alelnöke, Prag Patel.

A legfrissebb PlateSpin Forge kiadás többféle készülékmodellt kínál, hogy a helyreállításra fordított befektetés arányos legyen az adatközpont méretével és konfigurációjával, valamint a védeni szándékozott alkalmazások számával. Az ügyfelek 10 alkalmazás helyreállítására alkalmas eszközt vásárolhatnak, amelyet legfeljebb 25 alkalmazás védelmére bővíthetnek. A szervezetek szintén eldönthetik, hogy kiegészített készülékmodelleket választanak, vagy kihasználják a meglévő SAN tárolókapacitásukat.

„Ügyfeleink – legyenek akár kis- vagy nagyvállalatok – egyre inkább SAN infrastruktúrákat használnak a rugalmas skálázható nagykapacitású tároláshoz" – mondta Stephen Pollack, a Novell rendszerekkel és erőforrás-felügyelettel foglalkozó részlegének üzleti stratégiájáért felelős alelnöke. „Ezért olyan megoldásokat keresnek, amelyek segítségével költséghatékony módon védhetik rendszereiket a SAN hálózaton. Az alkalmazások védelmét és a SAN-SAN replikációt is biztosító intelligens felügyeleti konzol révén a PlateSpin Forge lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy a virtualizáció segítségével megvédjék a szervezetben futó összes alkalmazást" – jelentette ki Pollack.

A Novell vállalata, a PlateSpin egységes megoldáscsomagot kínál a vállalatoknak az adatközponti kiszolgálóvirtualizálás bevezetéséhez, felügyeletéhez és bővítéséhez. A PlateSpin technológiája függetleníti az alkalmazást a hardverplatformtól, lehetővé téve az adatok, alkalmazások és operációs rendszerek hálózaton belüli mozgatását a fizikai vagy virtuális gépek között. A kiszolgálók alkalmazásának fizikai és virtuális környezetekben történő hordozhatóságának, védelmének, kiosztásának és optimalizálásának köszönhetően a vállalatok csökkenthetik a költségeket, a rendszer bonyolultságát és a kockázatokat. Az alkalmazás beépített profilkezelése és tervezése segítségével a PlateSpin megoldásai javítják az adatközpont-kezdeményezésekkel elérhető sebességet és minőséget, így megkönnyítik a heterogén informatikai környezetek felügyeletét.

www.platespin.com/forge

http://www.platespin.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük