Samsung Xplorer (B2100) Samsung Xplorer (B2100)

A Samsung Electronics, 2009. március 18-án mutatta be ‘ néven új készülékét, amely egyszerre ötvözi az outdoor sportokhoz elengedhetetlen tulajdonságokat és robosztus megjelenést a stílusos design elemekkel és kényelmes markolattal.

 Samsung Xplorer (B2100) Samsung Xplorer (B2100)

A Samsung Electronics, 2009. március 18-án mutatta be ‘ néven új készülékét, amely egyszerre ötvözi az outdoor sportokhoz elengedhetetlen tulajdonságokat és robosztus megjelenést a stílusos design elemekkel és kényelmes markolattal.

2007-ben az M110-, illetve 2008-ban a B2700 sikeres piaci bevezetése után a Samsung folytatja a kifejezetten szabadidő sportokhoz tervezett mobiltelefonok fejlesztését. A vízhatlan ‘Samsung Xplorer' bemutatásával a Samsung szándéka, hogy megerősítse vezető pozícióját az outdoor mobilok piacán.   

"A Samsung Xplorer tökéletes társa mindazoknak, akik aktív, sportos életet élnek." mondta JK Shin, a Samsung Electronics alelnöke, a Telecom Üzletág vezetője. „A Samsung Xplorer piaci bevezetésével a Samsung képes lesz megerősíteni pozícióját az outdoor mobiltelefonok piacán és folytatja a kifejezetten strapabíró termékek gyártását."

Ütésálló uretán borításával a ‘Samsung Xplorer' ellenáll ütéseknek, karcolásoknak, horzsolásoknak, illetve a por és a víz sem tesz benne kárt. IP 57 minősítés garantálja, hogy a telefon tökéletes mobil élményt nyújt kültéri használat során. A vízálló borítás 30 percen keresztül megóvja a telefont akár egy méter mély vízben is.

A ‘Samsung Xplorer' a legmostohább természeti körülmények között is helytáll; használatát nem befolyásolja a leghevesebb vihar, a köd, de a szélsőségesen hideg- vagy meleg hőmérséklet sem. A készülék megfelel a 810F katonai szabványnak (MIL-STD-810F) is.

A fentieken túl a ‘Samsung Xplorer'-t a gyártó olyan kültéri használatot támogató alkalmazásokkal szerelte fel, mint az extra hangerőre állítható külső hangszórók, a zajszűrés, illetve a beépítet zseblámpa. Az Xplorer változatos színekben kapható, és kategóriáján belül a legvékonyabb telefon, amely a mostoha körülményeknek is ellenáll. Tökéletes választás a munkában, és az aktív szabadidő eltöltése során.

A ‘Samsung Xplorer' a szolgáltatóknál és kártyafüggetlenül egyaránt rövidesen megvásárolható lesz hazánkban.  

Termékspecifikáció:

Hálózat

GSM/ GPRS / EDGE (850/ 900 / 1800/ 1900MHz)

Kijelző

1.77" 262K TFT LCD (120×160)

Kamera

1.3 megapixeles kamera

Video felvétel (15fps)

Video / Audio

Video: MPEG4, H.263, 3GP

Audio: MP3, AAC, AAC+, e-AAC, WMA, AMR, MIDI, WAV

FM Rádio

Hozzáadott érték

Por- és vízálló (**IP57)

MIL-STD-810F

Vaku (Power LED)

zajszűrő

Kapcsolat

Bluetooth® 2.1+EDR, USB 2.0 Full Speed

Memória

Belső memória: 7MB

Memória bővítés: Micro SD

Akkumulátor

1000 mAh

beszédidő: akár 9 óra

készenléti idő: akár 600 óra.

Súly

102.8g (akkumulátor nélkül : 82.4g)

Méret

113 x 48.9 x 17.4mm

** IP57: Nem teljesen por-álló. A készülék tökéletes és biztonságos működésének érdekében a por mennyiségének mértéke behatárolt. Ha a készüléket víz éri bármely irányból; ez nem befolyásolhatja károsan a működését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük