2024.június.20. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Sikeresen tanúsítatta új, integrált irányítási rendszerét a Magyar Telekom Csoport

3 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/6224"><img class="image thumbnail" src="/files/images/magyar_telekom.thumbnail_0.jpg" border="0" alt="http://www.magyartelekom.hu/" title="http://www.magyartelekom.hu/" width="100" height="30" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.magyartelekom.hu/">http://www.magyartelekom.hu/</a> </strong></span></span>Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója a  2009 január 16-án átvette az SGS, a világ legnagyobb független minőségellenőrző és tanúsító testülete által kiadott új, integrált irányítási rendszerre vonatkozó tanúsítványokat. (ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001). </p><p>

http://www.magyartelekom.hu/http://www.magyartelekom.hu/ Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója a  2009 január 16-án átvette az SGS, a világ legnagyobb független minőségellenőrző és tanúsító testülete által kiadott új, integrált irányítási rendszerre vonatkozó tanúsítványokat. (ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001).

http://www.magyartelekom.hu/http://www.magyartelekom.hu/ Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója a  2009 január 16-án átvette az SGS, a világ legnagyobb független minőségellenőrző és tanúsító testülete által kiadott új, integrált irányítási rendszerre vonatkozó tanúsítványokat. (ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001).

A Magyar Telekom mind társasági, mind csoportszinten már 2002 óta eredményesen működő minőségirányítási rendszerét továbbfejlesztve integrált minőség-, környezetközpontú és információbiztonság irányítási rendszert épített ki és működtet, amelynek tanúsítása 2008 novemberében zárult le.

Christopher Mattheisen, elnök-vezérigazgató így értékelte a sikeres tanúsítást: "Az audit során azt kellett bemutatnunk, hogy mit teszünk az eredményes működés fenntartása érdekében, miként biztosítjuk, hogy a változások során a folyamatok megfelelően, a vevői követelményeket kielégítve működjenek. A működő irányítási rendszereinket kiterjesztettük a környezetvédelem és az információbiztonság területére is."

A Magyar Telekom Csoporton belül működő irányítási rendszerek megfelelnek a vevői elvárásoknak, és kiemelt figyelmet tulajdonítanak a fenntartható fejlődés, ezen belül a környezetvédelem, továbbá az információvédelem ügyének.
A Magyar Telekom többször is bizonyította, hogy elkötelezett a fenntartható fejlődés elve, ezen belül a környezetvédelem ügye iránt. A cégcsoport tevékenységeinek szabályozott és ellenőrzött végzésével, az Európai Unió követelményeinek teljesítésével és a nemzetközi normák betartásával hozzájárul Magyarország környezeti terhelésének csökkentéséhez. A Magyar Telekom Csoport a régió vezető kommunikációs szolgáltatójaként kiemelten kezeli az információk védelmét. Ez kiterjed a hagyományos és elektronikus adathordozókon tárolt és kezelt ügyfél-, üzleti és személyes információkra, valamint a kapcsolódó információ-feldolgozó eszközök védelmére is.
Meggyőződésünk, hogy a kibővített, új integrált irányítási rendszer tovább növeli az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatások színvonalát, javítja az információk védelmét és hozzájárul a környezetkímélő info-kommunikációs megoldások elterjesztéséhez.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.