2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Százezer iWiW-es csalódott az olaszokban

2 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/14478"><img class="image thumbnail" src="/files/images/origo.thumbnail_1.jpg" border="0" alt="www.origo.hu" title="www.origo.hu" width="100" height="66" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.origo.hu/">www.origo.hu</a> </strong></span></span>Az elmúlt tíz nap során megduplázódott a piacvezető hazai internetes portál, az [origo] sportrovatának látogatottsága: az olvasók elsősorban természetesen a labdarúgó Eb eseményei iránt érdeklődnek. </p><p> 

www.origo.huwww.origo.hu Az elmúlt tíz nap során megduplázódott a piacvezető hazai internetes portál, az [origo] sportrovatának látogatottsága: az olvasók elsősorban természetesen a labdarúgó Eb eseményei iránt érdeklődnek.

 

www.origo.huwww.origo.hu Az elmúlt tíz nap során megduplázódott a piacvezető hazai internetes portál, az [origo] sportrovatának látogatottsága: az olvasók elsősorban természetesen a labdarúgó Eb eseményei iránt érdeklődnek.

 

Az [origo] testvéroldalán, az iWiW közösségi oldal tippjátékában jelenleg közel félmillióan játszanak és összesen 5,8 millió fogadást kötöttek eddig a meccsek eredményeire. A fogadójátékban százezernél több iWiW-es gondolta úgy, hogy Olaszország lesz a végső győztes. Nekik csalódniuk kellett, hiszen a két évvel ezelőtt világbajnokságot nyert csapat a legjobb nyolc között elbúcsúzott.

Az [origo] olvasói az Eb kezdete óta osztályozhatják részletes szavazólapon a mérkőzéseken szerepet kapott labdarúgók teljesítményét. A negyeddöntők után a kapusok rangsorát a spanyol Iker Casillas vezeti, aki a vasárnap esti büntetőpárbajban remekelt éppen az olaszok ellen, s ha csak néhány ezred ponttal is, de megelőzte a korábban rangelső holland Van Der Sart. A védők között eddig a német Philipp Lahmot látták legjobbnak az [origo] olvasói, míg a középpályások listáján két már kiesett játékos, a holland Wesley Sneijder és a portugál Deco vezet. A csatárok között a spanyol David Villát a második helyre szorította vissza az Eb eddigi talán legnagyobb felfedezettje, az orosz Andrej Arsavin. Ők ketten hamarosan közös mérkőzésen is összemérik erejüket, ellenfélként lépnek majd pályára a csütörtöki elődöntőben.

Az [origo] Sport rovata meghatározó tájékozódási pont a labdarúgó Európa-bajnokság alatt is. Teljes körű, percrekész és megbízható információt nyújt a bajnokság – Magyarországon csak az [origo]-n elérhető – hivatalos eredményközlő és statisztikai rendszerének segítségével.

Az olvasói osztályzatokról:

http://www.origo.hu/euro2008/statisztika/index.html

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.