A Cisco bejelentette, hogy szorosabbra fűzi együttműködését a HP-vel annak érdekében, hogy a Cisco Unified Communications (UC) egységes kommunikációs megoldásait világszerte még több ügyfélhez juttassa el. A két cég közötti együttműködés bővítése magába foglalja a képzésre valamint a nemzetközi értékesítési és marketingprogramok kidolgozására fordított erőfeszítéseket is.

 

A Cisco bejelentette, hogy szorosabbra fűzi együttműködését a HP-vel annak érdekében, hogy a Cisco Unified Communications (UC) egységes kommunikációs megoldásait világszerte még több ügyfélhez juttassa el. A két cég közötti együttműködés bővítése magába foglalja a képzésre valamint a nemzetközi értékesítési és marketingprogramok kidolgozására fordított erőfeszítéseket is.

A Cisco Unified Comminications olyan komplett megoldást nyújt, amely egységesen kezeli a hang-, a web- és videoalapú kommunikációt, az együttműködéses és a mobil eszközök használatát illetve a biztonsági funkciókat.

„A HP nagy tapasztalattal rendelkezik az egységes kommunikációs és a kapcsolódó alkalmazások terén, és egyben számos ügyfelünk megbízható partnere." – mondta Rick McConnell, a Cisco Unified Communications üzletágának piacfejlesztési alelnöke. „A HP-vel való szorosabb együttműködéssel integráltabb és rugalmasabb csoportmunka-megoldásokat fogunk biztosítani ügyfeleinknek a jelenlegi és jövőbeli egyedi üzleti elképzeléseik megvalósításához."

A HP az egységes kommunikációs megoldások bevezetése során segítséget nyújt ügyfeleinek az üzleti eredményességet segítő megoldások kialakításában, bevezetésében és működtetésében is. Az együttműködés most bejelentett kibővítése a Cisco és a HP nemzetközi stratégiai kapcsolatának további lépése.

„A HP és a Cisco az egységes kommunikációs termékek és szolgáltatások terén egyetemünk legfőbb beszállítójává vált. Szolgáltatásaik átalakítják a tanulás élményét: az egységes hang-, video- és adathálózat kiépítésével lehetővé teszik, hogy az oktatók és a hallgatók innovatív módokon kommunikálhassanak egymással." – hangsúlyozta Derek Godfrey, a Buckinghamshire New University kutatási, vállalati és üzemeltetési rektorhelyettese. „Bízunk benne, hogy a közös munka eredményeképpen az innovatív oktatás élvonalába kerülhetünk."

A HP a Cisco és a Microsoft globális stratégiai szövetségeseként széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik mindkét cég egységes kommunikációs megoldásainak alkalmazásában, ezért mindazon vállalatok ideális nemzetközi szolgáltatója lehet, amelyek Cisco- és Microsoft-alapú UC-megoldásokat kívánnak integrálni saját üzleti igényeiknek megfelelően.

„A vállalatok a döntéshozás felgyorsítása és a költségek csökkentése érdekében egyre inkább átalakítják kommunikációs és csoportmunka-módszereiket, és mindezt úgy kell megtenniük, hogy közben ne kössék le értékes technológiai erőforrásaikat, és ne növeljék a működési költségeket" – magyarázta Dan Socci, a HP hálózati megoldásokért felelős alelnöke. „A HP ügyfelei egyedi igényeinek kiszolgálása érdekében az egységes kommunikációs technológia olyan piacvezető szolgáltatóival működik együtt, mint a Cisco és a Microsoft."

A Cisco szolgáltatási üzletága, a Cisco Customer Advocacy Group nyújtotta további szolgáltatások révén a HP a Cisco UC-megoldáscsomag még alaposabb ismeretével áll ügyfelei rendelkezésére. A HP a Cisco nemzetközi partnereként a Cisco egységes kommunikációs és mobilitási megoldásainak széles köréhez nyújt szolgáltatásokat, beleértve az IP-telefóniás hálózatelemzést, előkészítést, tervezést, kivitelezést, üzemeltetést és támogatást. A HP több mint 5000 Cisco-minősítést szerzett annak érdekében, hogy nemzetközi szintű szaktudását a Cisco alábbi egységes kommunikációs megoldásai tekintetében kamatoztathassa: Cisco Unified Communications Manager, Cisco Unified Presence, Cisco Unified IP Phones, Cisco Voice Gateways, Cisco Unity, Cisco Unified MeetingPlace®, Cisco Unified Personal Communicator és Cisco Unified Mobile Communicator.

A Cisco-technológiákkal kapcsolatos HP-megoldásokról  www.hp.com/go/cisco

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük