2024.február.27. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

T-Kábel: túl a 25 ezredik digitális elõfizetõn, õsszel újabb csomagok indulnak

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/4965"><img class="image _original" src="/files/images/tkabel[1].gif" border="0" alt="http://www.t-kabel.hu" title="http://www.t-kabel.hu" width="100" height="62" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.t-kabel.hu/">http://www.t-kabel.hu</a> </strong></span></span><p>A nyár folyamán jelentõsen szélesedett a digitális szolgáltatásra elõfizetõik köre a T-Kábel Magyarország Kft-nél. Augusztus végén ünnepeltük digitális szolgáltatásunk 25 ezredik elõfizetõjét. A 25 ezer elõfizetõ több mint 40 ezer digitális minicsomagra fizetett elõ. </p><p>

 http://www.t-kabel.huhttp://www.t-kabel.hu

A nyár folyamán jelentõsen szélesedett a digitális szolgáltatásra elõfizetõik köre a T-Kábel Magyarország Kft-nél. Augusztus végén ünnepeltük digitális szolgáltatásunk 25 ezredik elõfizetõjét. A 25 ezer elõfizetõ több mint 40 ezer digitális minicsomagra fizetett elõ.

 http://www.t-kabel.huhttp://www.t-kabel.hu

A nyár folyamán jelentõsen szélesedett a digitális szolgáltatásra elõfizetõik köre a T-Kábel Magyarország Kft-nél. Augusztus végén ünnepeltük digitális szolgáltatásunk 25 ezredik elõfizetõjét. A 25 ezer elõfizetõ több mint 40 ezer digitális minicsomagra fizetett elõ.

Több mint 20 ezren pedig már a teljes televíziós alapkínálatunkat digitálisan élvezhetik. Ez arányában azt jelenti, hogy alig háromnegyed év alatt, az elõfizetõk már közel 15%-a áttért a digitális platformra azok közül, akik számára ez a 2006 végén elindított szolgáltatás elérhetõ. Az év végéig ez az arány várhatóan 25%-ra emelkedik.

A 2005 decemberében bevezetett szolgáltatás jelenleg 11 tematikus minicsomagot kínál. Budapesten és környékén pedig 2006 decemberétõl az elõzõek mellett már szinte a teljes televíziós alapkínálat elérhetõ prémium kép- és hangminõségben a Digital II és III csomagokban olyan – korábban nem elérhetõ csatornákkal bõvítve – ,mint Animal Planet, National Geographic Wild, Zone Europa, Vital TV, Animax és az Eurosport2. Ez utóbbin az angol foci rajongói nyomon követhetik az idei szezontól 3 évre ehhez a csatornához került Premier League meccseit. A Digital II és III csomagok a hagyományos, analóg kettes és hármas programcsomagjaink szinte teljes kínálatát tartalmazzák, amihez hozzáadtunk néhány értékes grátisz csatornát is a digitális változatban, változatlan havidíj mellett.

Társaságunk tovább követi az elmúlt években megkezdett kiemelt stratégiai irányt, a digitális televíziózás elterjesztését, melynek következõ mérföldköve 2007. õszén a Digital II, és a Digital III csomagok bevezetése lesz csongrád- és békés megyei hálózatunk legnagyobb részén. Ez a bõvítés nemcsak a cégünknek nagy elõrelépés mind mûszaki, mind üzleti tekintetben, hanem a visszajelzésekbõl kitûnik, hogy Ügyfeleink is nagyon várják már.

Az õsz folyamán további minicsomagokat is indít a T-Kábel, három újabb lehetõséggel bõvül a már meglévõ választék eddig nem elérhetõ, újabb tartalommal: a gyermekek számára szóló csatornákat, a hírcsatornákat, illetve az életmóddal foglalkozó kínálatot gyûjtjük össze egy-egy újabb tematikus csomagokba.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.