Kedves Bocsdobosok, Medvekartársak, Medvepenziósok!

 

Kedves Bocsdobosok, Medvekartársak, Medvepenziósok!

Fontos dolog lesz az életünkben a Kerekerdő június 7-i választása. Akkor dől el, hogy győzedelmeskedik-e az igazság a mi oldalunkon. Mert csakis mi vagyunk a becsületesek, a haladók és az igazak. Bár jelképünk a pipacs elhamvadt, így kénytelenek vagytok megismerkedni új logónkkal, melyet e választ alkalmából mutatunk be plakátjainkon, csapatunk erős, összetartó és ami fontos változatlan.

Szavazzatok listavezetőnkre Dr Medwessy Péter Medvekartársra, aki a történelem viharai során az eszménk melletti töretlen kitartásról tett tanúbizonyságot. Ő volt az, aki rendet vágott a birkák sorában, s amikor Nemzeti Macionalista Pártunk szükséget szenvedett, alaposan meg is nyírta. Nemcsak a birkákat, hanem Kerekerdő összes lakóját, természetesen a mi kivételünkkel. Így elvünk, vagyonunk töretlen. Így Nektek is tudunk adni, ha megválasztotok bennünket.

Igaz, hogy a Kerekerdő közhangulata pocsék. Igaz, hogy amerre Dr. Medwessy még a tyúkok, vadludak is szitkokat kiáltoznak rá. De ne higgyetek az aljas rágalmaknak! Ő tetőtől talpig becsületes medve! A szociális érzékenység és a segítőkészség példaképe! Ő az, aki sikerre viheti ügyünket.

Öreg medvepenziósaink folyamatosan kampányolnak. Még az utolsó utáni pillanatban., Igyekeznek meggyőzni a Kerekerdő józan lakóit, hogy ne szavazzanak a sintérek pártját képviselő Wolf Eduárdra – aki még nem is ugatja a nemzetközi pidgin bivalyböfögést, ami pedig a diplomácia alapja. Hogy a fenébe tud ez lobbyzni az érdeketekben. És pont a TI érdeketekben lobbyzna. És tudjátok meg összeszűrte a levelet Dr Cicmarek Szaniszlóval, a Macskássy-féle csoport vezérével. Azt híreszteli, hogy vannak fehér, barna és fekete medvék. De csak az igazi jegesmedvékkel hajlandó tárgyalni. Az olyan igazi északi faj. A többivel nem. (Igaz, hogy ezt nem mondja, de biztosan gondolja. Olyan aljas, hogy titkolja igazi szándékait. Majd mi felvilágosítjuk a Kerekerdő lakóit! Mi igazán aggódunk!)

Kedves Elvbarátaim! Szavazzatok pártunkra, a Macionalista Pártra. Ez túlélésünk záloga! Ha nem teszitek elbukunk. És akkor esetleg megkérdezik, miből tudtunk csakis nektek olyan jó életkörülményeket biztosítani? Enni, inni, különleges orvosi ellátást adni. Sőt, aki, akarta, azt a lehetőséget is megkapta, – ha tett eleget ügyünkért – hogy játszhasson. Igazgatót, főkönyvelőt, adóellenőrt vagy bármit. Kipróbálja oroszlán (ezer bocs…) medvekörmeit. Igaz, hogy nem adtunk rá egy fillért sem, de bátran kampányoljatok mindennel ami a másik csoportok számára szent. Azt is mi adtuk, mi segítettük. Sőt kegyesen eddig megengedtük, hogy saját pénzükből megcsinálják.

Medvetársaim, sajnos sok mindent nem írhatok le, de ismertek. Tudjátok, hogy mindig a Ti érdekeimet képviselititek. A Tét nagy: Élet vagy börtön. Ez a kérdés! Válasszatok! Ugy Ti sem akartok börtönbe kerülni?

A börtönre szavaz az, aki szavaz! Maradjatok otthon, vagy ha nem, akkor szavazzatok dr. Dr. Medwessy Péter prof.  Medvekartársra, aki a Kerekerdőt képviseli a Nagyországok parlamentjében.

A NEMZETI MACIONALISTA PÁRT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük