Polgár Tamás (Tomcat)Polgár Tamás (Tomcat)Megszűnik, igen. Úgy döntöttem, bezárom ezt itt, és a továbbiakban le vagytok szarva.

Polgár Tamás (Tomcat)Polgár Tamás (Tomcat)Megszűnik, igen. Úgy döntöttem, bezárom ezt itt, és a továbbiakban le vagytok szarva.

Mert a faszom tele van azzal a sok fanatikus, elborult, senkire nem hallgató ökörrel, akiknek nem az kell, hogy valamit magára szedjen a világból, csak az, hogy még egy helyről hallja azt, és csakis azt, amit ő maga gondol.

Mert a faszom tele van, hogy ennyien gondolják komolyan, hogy csakis hagymázas forradalmi eszméket ordibáló népvezéreket akarnak hallgatni, és mindenáron pletykákban, híresztelésekben és összeesküvés-elméletekben akarnak hinni, aki meg nem hiszi, az "balliberális" és "átállt az ellenséghez".

Mert a faszom tele van, hogy Magyarországon kétféle ember létezik: agyonajnározott zsidó féltehetség és begőzölt rohammagyar. Ezeknek lehet írni, de emberséggel magyarnak maradni már nem.

Mert a faszom tele van, hogy ezek mind azt hiszik, hogy nekik kell megmondani a frankót, kinyomozni az "igazságot", és leleplezni az "ellenséget". Vagyis furkálódni, áskálódni, aljaskodni, híresztelgetni.

Mert a faszom tele van, hogy a legostobább részeg náci is "harcos", és a semmilyen percemberke is "sztár", de a "köszönöm"-öt már nem ismeri senki.

Mert egyre inkább úgy érzem, disznók elé szórom a gyöngyöt, amikor ezt a blogot, ezt a közösséget fenntartom, építem, szépítem. Mert mindig jön valami tahó, aki lever róla egy-két téglát, és meg akarja mondani, mit tegyek oda helyette, vagy követeli, magyarázzam meg, miért éppen az van ott.

Megszűnünk

Nos? Buzi vagyok, és azért pörgetem scripttel a szavazógépet, mert kicsi a pöcsöm.
Anyámat kúrogatom.
Szerintem szard le a tahókat, kár lenne a Bombagyárért.

Mert a tahója fel se emeli a hájas valagát a fotelből, de jobban akarja tudni, amit mi közelről láttunk, pont azért, hogy neki megmutassuk.

Igen, kedves Olvasó: lehet, hogy te is egy ilyen tahó vagy.

Olyan hihetetlenül elegem van a fanatikus pofádból, hogy évekre el lehetne látni vele az egész országot. Pusztulj, veresd agyon magad, és háborodj fel. Nem jár neked semmi, felejtsd el, hogy valaha is újra nemzet leszel. Ahhoz több kellene, de nem belőled.

Egyelőre még élő link:

http://www.bombagyar.hu/index.php?post=2011

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük