2024.május.24. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Tovább nyitogatja az ajtókat a fiataloknak a djuice

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/51693"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_68.thumbnail.jpeg" border="0" width="100" height="100" /></a></span>Népszerűségére való tekintettel nyáron is folytatódik a djuice Nyílt Nap kezdeményezés. A program célja, hogy országosan érdekes, népszerű vagy éppen elfeledett szakmák kulisszatitkaiba engedjen betekintést a fiatalok számára. A szervezők célja, hogy pályaválasztás vagy pályamódosítás előtt álló fiatalok számára segítséget nyújtson a vágyott szakmák megismerésében, jövőjükkel kapcsolatos döntésük meghozatalában.

images 68.thumbnailNépszerűségére való tekintettel nyáron is folytatódik a djuice Nyílt Nap kezdeményezés. A program célja, hogy országosan érdekes, népszerű vagy éppen elfeledett szakmák kulisszatitkaiba engedjen betekintést a fiatalok számára. A szervezők célja, hogy pályaválasztás vagy pályamódosítás előtt álló fiatalok számára segítséget nyújtson a vágyott szakmák megismerésében, jövőjükkel kapcsolatos döntésük meghozatalában.

images 68.thumbnailNépszerűségére való tekintettel nyáron is folytatódik a djuice Nyílt Nap kezdeményezés. A program célja, hogy országosan érdekes, népszerű vagy éppen elfeledett szakmák kulisszatitkaiba engedjen betekintést a fiatalok számára. A szervezők célja, hogy pályaválasztás vagy pályamódosítás előtt álló fiatalok számára segítséget nyújtson a vágyott szakmák megismerésében, jövőjükkel kapcsolatos döntésük meghozatalában.

Az eredeti tervek szerint a Nyílt Nap helyszínek szervezését a tanév végig tervezte a mobilmárka. A fiatalok pozitív visszajelzési alapján azonban a djuice folytatja szervező munkát és újabb lehetőségeket biztosít az érdeklődőknek a nyári időszakban is. Soron következő alkalommal a győri AUDI gyár kapui nyílnak meg, majd a nyári folytatásban a fiatalok megismerkedhetnek az állatkerti gondozók, a gyermekorvosok, strandüzemeltetők, kertészek, hírlapszerkesztők vagy a gyógyszerészek életével, munkájával.

A Nyílt Nap program djuice saját kutatásának eredményei alapján jött létre, mely szerint a felsőoktatásban tanulók közel egynegyede az első év során már nem biztos abban, hogy a számára megfelelő szakon tanul éppen. A program vágyott szakmák élet közeli megismerésére irányul, amely élmény elősegítheti a fiatalok helyes pályaválasztási döntését. Ennek érdekében a 26 éven aluliakat célzó mobilmárka csapata hétről hétre nyitja meg a különböző típusú munkahelyek, szakmák, mesterségek kapuit és segít a lelkes jelentkezőknek, hogy a nekik legmegfelelőbb életutat megismerjék és megtalálják.

A látogatható szakmák köre folyamatosan bővül, de nyílt forráskódú márkaként a djuice közvetlenül a fiatalok javaslatait is várja, emellett felhívást intéz olyan munkáltatók felé, akik szívesen fogadnának a Nyílt Nap programsorozat keretei között fiatalokat egy-egy nap erejéig, bemutatva nekik saját tevékenységük szépségeit és nehezebb pillanatait. A teretadunk@djuiceteam.hu címre „djuice Nyílt Nap" tárggyal várják a fiataloktól az ötleteket valamint a cégek és vállalatok jelentkezését is.

Eredeti tervei szerint a djuice a nyarat lazításra, bulizásra hagyta volna meg a fiataloknak, így az EFOTT fesztivál főtámogatójaként a szervezőkkel a minőségi fesztiválozás létrehozásán dolgozik. A djuice a Fürge Diákkal való friss megállapodása értelmében saját fejlődésösztönző programjával, a myLife-fal csatlakozott a diákszövetkezet „Dolgozz a jövődön" programjához, a szervezettel együtt jutalmazza a diákként töltött munkaórákat. A djuice nyári aktivitásaival tehát a bulit, az értékesebb munkát és a kivételes szakmai tapasztalatszerzési lehetőséget is biztosítja a fiataloknak, akik aktív részvételük után kipihenten és felkészülten várhatják az őszi tanévkezdést.

Bővebb információ: www.djuice.hu/nyilt-nap

Beszámolók a Nyílt Napokról: http://www.djuice.hu/nyilt-nap-esemenyek

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.