2022.05.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

ÚJ BNV, ÚJ IDÓPONT, ÚJ ARCULAT!

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/53443"><img class="image image-preview" src="/files/images/bnv.jpg" border="0" width="453" height="116" /></a></span> </p><p>2011. október közepén világok találkozója lesz az új időpontban, és részben új tartalommal jelentkező Budapesti Nemzetközi Vásár standjain. A tematika szerint az otthonunk, a nők, a férfiak és az ízek világában tehet sétát a nagyközönség. A nagyvilágot távol-keleti és közép-európai cégek képviselik majd a HUNGEXPO-n.</p> <p> 

2011. október közepén világok találkozója lesz az új időpontban, és részben új tartalommal jelentkező Budapesti Nemzetközi Vásár standjain. A tematika szerint az otthonunk, a nők, a férfiak és az ízek világában tehet sétát a nagyközönség. A nagyvilágot távol-keleti és közép-európai cégek képviselik majd a HUNGEXPO-n.

 

2011. október közepén világok találkozója lesz az új időpontban, és részben új tartalommal jelentkező Budapesti Nemzetközi Vásár standjain. A tematika szerint az otthonunk, a nők, a férfiak és az ízek világában tehet sétát a nagyközönség. A nagyvilágot távol-keleti és közép-európai cégek képviselik majd a HUNGEXPO-n.

 

Lehet-e új egy több mint száz éves múltra visszatekintő vásár? A szervezők határozottan új koncepció szerint vágtak bele az idei BNV szervezésébe, de az értékes hagyományokkal sem szakítottak. A szokásos időponttól eltérően most 2011. október 19-23. között, szerdától vasárnapig tart nyitva a BNV. Az idei kínálatba több fér a programokból és a tematika is bővült.

 

A BNV egyik sikertémája az Otthon Világa. A berendezési tárgyak és használati cikkek gazdag választéka mellett otthontervező szakemberek is fogadják a vásárlókat. A Lakberendezők Országos Szövetségének Trend szigetén generációk egymás mellett éléséhez adnak javaslatokat. Kert és környezet, szegletek és terek, divat és stílus: minden négyzetméterre jutnak hasznos ötletek, s ha valaki tervrajzot hoz, díjmentesen adnak konkrét tanácsokat is!

 

A Nők Világa színesebb, látványosabb lesz, mint az eddigi „öltözködés, divat" témakör. Erről színvonalas divatbemutatók, interaktív szépségszigetek, táncoktatás, és ékszerbemutatók gondoskodnak.

Most a fiúkra is külön gondoltak: sport, vadászat, autók és az európai díjnyertes szórakoztató elektronikai cikkek lesznek a Férfiak Világának témái, továbbá müncheni mintára egy igazi sörfesztivál is színesíti a programot.

 

 

Az új BNV-n az Ízek Világa gasztronómiai érdekességekkel szolgál, s külön is hangsúlyt kapnak a Hungaricumok.

 

A családosok számára igazi kikapcsolódást jelent a Kölyökparádé interaktív, szórakoztató-ismeretterjesztő gyerekrendezvény, amely péntektől vasárnapig tart nyitva. Az állatbarátokat szombaton és vasárnap macska-és kisállat kiállítás is várja a vásárban.

 

A HUNGEXPO rendkívüli jegy-kedvezményekkel fogadja a közönséget: a szerdai napon a belépő egységesen 500 forint lesz, illetve október 20-án, a Csajok napján a hölgyek, október 21-én, a Pasik napján az urak léphetnek be ingyenesen a BNV területére.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.