2022.december.05. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új védelmi termék a biztonságos játék érdekében – A Symantec kibocsátja a Norton AntiVirus 2009 Gaming Editiont

4 perc olvasás
  <p><span class="inline left"><a href="/node/20763"><img class="image thumbnail" src="/files/images/n-product-navGE.thumbnail.jpg" border="0" width="84" height="100" /></a></span>A <a href="http://www.symantec.com/index.jsp" title="http://www.symantec.com/index.jsp">Symantec</a> Corp. (Nasdaq: SYMC), a Norton védelmi szoftverek gyártója 2008. december 03.-án  bejelentette, hogy mostantól elérhető új terméke, a kifejezetten a játékosok számára tervezett <a href="http://www.norton.com/gamer">Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition</a>. A Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition gyors és kevés erőforrással megelégszik, soha nem rontja a játékélményt, megvédi a sok résztvevős játékokban szerzett javakat és kiszűri a kártékony programokat.  </p><p>

 

n product navge.thumbnailA Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC), a Norton védelmi szoftverek gyártója 2008. december 03.-án  bejelentette, hogy mostantól elérhető új terméke, a kifejezetten a játékosok számára tervezett Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition. A Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition gyors és kevés erőforrással megelégszik, soha nem rontja a játékélményt, megvédi a sok résztvevős játékokban szerzett javakat és kiszűri a kártékony programokat. 

 

n product navge.thumbnailA Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC), a Norton védelmi szoftverek gyártója 2008. december 03.-án  bejelentette, hogy mostantól elérhető új terméke, a kifejezetten a játékosok számára tervezett Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition. A Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition gyors és kevés erőforrással megelégszik, soha nem rontja a játékélményt, megvédi a sok résztvevős játékokban szerzett javakat és kiszűri a kártékony programokat. 

A Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition fő jellemzői:

  • Az új játék-üzemmód úgy véd, hogy közben nem zavarja magát a játékot. Felfüggeszti a frissítést, a riasztás és a többi háttértevékenységet. Ha a rendszer teljes képernyős módban működik, önműködően ebbe az üzemmódba kapcsol, de kézzel is könnyedén bekapcsolható.
  • Az intelligens ütemező a számítógép üresjáratára tartogatja a nagy erőforrás-igényű tevékenységet, például a rendszer átvizsgálását.
  • A szakma élvonalába[1] tartozó védelem a vírusok, a kémszoftverek, a férgek, a trójaiak, a billentyűnaplózók, a botok és a fertőzött webhelyek ellen.
  • A saját kívánalmak szerinti védelmi beállításokkal a játékosok megteremthetik a kívánt egyensúlyt a teljesítmény és a védelem között.
  • Ez a teljesítményre kihegyezett változat egy percen belül telepíthető, 6 MB-nál kevesebb memóriával megelégszik, a rendszerindítás idejét alig egy másodperccel növeli meg, és az átvizsgálás átlagosan 35 másodperc alatt lezajlik.[2]

„A játékosoknak különleges igényeik vannak, semmit sem hajlandók elfogadni a rendszerükön, ami akadályozná őket a játékban" – hangsúlyozza Rowan Trollope, a Symantec fogyasztói termékek üzletágát vezető alelnöke. „A Norton AntiVirus Gaming Edition védi a netet használó játékosokat, ugyanakkor teljesen észrevehetetlenül fut a háttérben, azaz nincs semmilyen megszakítás, nincsenek felugró ablakok, és ugyanúgy nem befolyásolja a teljesítményt, mint a többi 2009-es termékünk."

A Warcraft IIITM jelenlegi németországi és európai bajnoka, Daniel 'XlorD' Spenst szerint „a Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition kezelőfelületét valóban nekünk, játékosoknak találták ki. A játék üzemmódba teljesen önműködően kapcsol át, így tökéletes az egyensúly a teljesítmény és a biztonság között." Spenst nyerte meg a 2008-as Warcraft IIITM német bajnokságot (ESL Pro Series Season XII) és az Európa-bajnokságot (ESL ENC; European Nations Championship). A Team ALTERNATE tagja. A Team ALTERNATE az ALTERNATE Computerversand GmbH hivatalos professzionális játékos csapata és az egyik legsikeresebb európai eSport-csapat.

http://www.team-alternate.de/

 

A Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition l kapható Magyarországon, valamint kizárólagosan a Symantec webáruházában, a http://www.symantecstore.com/ címen. A Norton AntiVirus 2009 javasolt fogyasztói ára 9999 Ft. Ez egy éves szolgáltatás-előfizetést tartalmaz a termék használatához és a Symantec védelmi frissítésekhez.


[1] Az AV-Test Labs (http://www.av-test.org/ ):   Az AV-Test.org független szoftvervizsgáló cég 34 védelmi programcsomag nagyszabású összehasonlító vizsgálatát végezte el. Az AV-Test.org hat kategóriában minősítette a versenyzőket: a kártékony szoftverek átfogó észlelése, a reklám- és kémprogramok észlelése, téves riasztások, a vizsgálat sebessége, megelőző észlelés és az új veszélyekre való reagálás ideje.

www.virusbtn.com/news/2008/09_02

www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse/report19.pdf

 A 19. összehasonlító vírusirtótesztben egyedül a Symantec kapta meg a legmagasabb, "zöld" minősítést a három vizsgált kategóriában. A Symantec mutatta az észlelés, a téves riasztás és a teljesítmény legjobb kombinációját.

[2] A PassMark Software nevű független laboratórium volt megbízva a Symantec és a fontosabb védelmi szoftvergyártók teljesítményre vonatkozó fő mérőszámainak meghatározásával. A teljes beszámoló itt található:

 http://www.passmark.com/ftp/antivirus_09-performance-testing-ed2.pdf

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.