A TakarékPont Hálózat 2010 óta folyamatosan terjeszkedik, főleg a vidéki nagyvárosokban: jelenleg 23 Takarékkal és több mint 440 kirendeltséggel rendelkezik. Ez a szám most tovább növekszik, hiszen a Szigetvári Takarék két újabb kirendeltséggel bővül február 8-án: Kaposváron és Baján.

 

A TakarékPont Hálózat 2010 óta folyamatosan terjeszkedik, főleg a vidéki nagyvárosokban: jelenleg 23 Takarékkal és több mint 440 kirendeltséggel rendelkezik. Ez a szám most tovább növekszik, hiszen a Szigetvári Takarék két újabb kirendeltséggel bővül február 8-án: Kaposváron és Baján.

 

 

Folyamatos fejlődés

 

A TakarékPont márkanév 2008-ban került bevezetésre. Tizennégy, gondolkodásában megújult, és üzleti aktivitásában jelentős Takarékszövetkezet állapodott meg az indulás ütemezéséről. A hálózat a megalakulása óta elhivatottan közreműködik egy olyan pénzügyi modell elterjesztésében, melyben a csatlakozó Takarékok önállóságuk megőrzése mellett, az integráció adta előnyökkel – egységes termékpaletta, arculati elemek-, biztosítsanak széles körű szolgáltatást a fiókokat felkereső ügyfelek, érdeklődők számára.

 A hálózat megalakulása lehetővé tette, hogy az eddigi helyi jelenlét mellett a TakarékPont által képviselt értékek országos szinten is egyre hangsúlyosabbá váljanak.

 

A TakarékPont Hálózat már indulásakor is kiterjedt fiókhálózattal állt ügyfelei rendelkezésére az ország egész területén, az akkori 14 Takarékkal és közel 150 kirendeltséggel.  2010 óta pedig ez a szám folyamatosan növekedett.

„Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink számára teljes körű, földrajzilag is minél jobban lefedhető szolgáltatásokat tudjunk nyújtani. A Takarékok ereje az integrációból adódó előnyökön felül abban rejlik, hogy jelen vannak a helyi lakosság életében, ápolják a személyes kapcsolatokat, mindemellett pedig versenyképes, széles körű termékkínálattal rendelkeznek. A TakarékPont Hálózat által nyújtott szolgáltatásokra, valamint a regionális jelenlétükben rejlő értékekre való igény egyre növekszik. Ezt támasztja alá a tény, hogy az elmúlt három évben 9 Takarék csatlakozott a TakarékPonthoz, és több mint 295 új fiókkal bővült a hálózat országszerte"- nyilatkozta Brezina Szabolcs, a TakarékBank Zrt. ügyvezető igazgatója.

 

Újabb fiókok nyílnak Kaposváron és Baján

 

A TakarékPont Hálózat tagjaként a Szigetvári Takarék februárban két új fiókkal bővíti az integrációhoz tartozó kirendeltségeinek számát: február 8-án Kaposváron és Baján tartanak ünnepélyes megnyitót. „A Szigetvári Takarék kiemelt céljának tekinti, hogy kiszámítható és kölcsönös érdekek mentén működő partneri kapcsolatot alakítson ki ügyfeleivel" – mondta Dr. Kiss Endre, a Szigetvári Takarék Igazgatóságának Elnöke.

 

Kaposváron a megnyitó alkalmából február 8-9-én a CORSO Bevásárlóközponttal közösen kétnapos farsangi ünnepséget szerveznek, melynek keretében Muri Enikő is színpadra lép. A szórakoztató programok mellett lehetőség nyílik a jótékonykodásra is: gyűjtést rendeznek a Kaposi Mór Oktató Kórház Gyerekosztálya részére.

 

Baján az új fiók nyitását követően, február 9-én a Bácskai Hurka- és Kolbászfesztiválon a Szigetvári Takarék főtámogatóként is jelen lesz, ahol a kolbász- és pálinkaverseny mellett, számtalan gyerekprogrammal várják az érdeklődőket, a színpadon pedig néptánccsoportok és más szórakoztató programok követik egymást.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük