A nyári főszezonban több újdonság is várja az  érkezőket, hogy az egész napos fürdőzésük még felhőtlenebb és szórakoztatóbb legyen.

 

A nyári főszezonban több újdonság is várja az  érkezőket, hogy az egész napos fürdőzésük még felhőtlenebb és szórakoztatóbb legyen.

 

A termálfürdő kültéri medencéje mellett 40 db új, ergonomikusan kialakított, állítható fejtámlával rendelkező napozóágyat helyeztek el, extra széles, vízáteresztő fekvőfelülettel ellátva. Továbbá az erős napsugárzástól is meg tudják védeni fürdővendégeinket, a napozóágyak mellett elhelyezett új napernyőkkel, amelyek megjelenésükkel széppé varázsolják medencénk környékét. Akinek még ez sem elég, az hűsítheti magát az újra nyitva tartó Termál Kávézó teraszán, közvetlenül a medence mellett. A Termálfürdő medencecsarnokában, szintén elhelyeztek 15 db új napozóágyat, a vendégek kényelmének és komfortérzetének növelése érdekében.

 

Megújult az élményfürdő hullámmedencéjében található közkedvelt élményelem, a mászófal: a korábbi fogásokat kicserélték, darabszámukat megduplázták. Immár színes és ergonomikusabb fogások segítik a vállalkozó kedvű vendégeket, akik tesztelni szeretnék ügyességüket. A vendégek komfortérzetének növelése érdekében, napozóteraszon napvitorlákat feszítettek ki. Egyet a gyerekek által közkedvelt homokozó felé, egyet pedig a pihenni vágyó vendégeik részére a terasz füves területén. Emellett több tucat kék napozóágy és sárga napozószék teszi még színesebbé az élményfürdő napozóteraszát.

 

Egész nyáron át tartó rendezvénysorozattal készültek a szünidőre: nemcsak az élményfürdő kupolája alatt, hanem napozóteraszán is, ahol képzett animátorok, ugrálóvár, kézműves foglalkozások és sok-sok további meglepetés várja a hozzájuk érkező kicsiket és nagyokat egyaránt.

 

A strandfürdő felújítás előtti, utolsó szezonját retrofotó kiállítással és változatos programokkal varázsolják igazán szórakoztatóvá. A retrofotó kiállítást a strandfürdő főbejáratának előterében tekinthetik meg vendégeik, mindennap 07:00-19:00 óra között, 2017. augusztus 31-ig. Érdemes figyelni a www.aquaticum.hu weboldalt és Facebook oldalukat, hiszen a főszezonban minden héten, egy kijelölt napon, a strandbelépő ára egységesen csak 550 Ft/fő minden vendég részére.

 

Élményfürdő programok:

http://spa.aquaticum.hu/hu/mediterran-elmenyfurdo/nyari-programok

 

Strand programok: http://spa.aquaticum.hu/hu/strandfurdo/nyari-programok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük