2024.május.23. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Üzemzavar az Euroastran – olvasóink türelmét kérjük

1 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/4713"><img class="image thumbnail" src="/files/images/logo.thumbnail_3.jpg" border="0" alt="www.euroastra.info" title="www.euroastra.info" width="100" height="97" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="/">www.euroastra.info</a> </strong></span></span>Vasárnap koran rteggeltől üzemzavar van az Euroastran. A szerver halt meg. A szolgáltató mostanra a szervert a mentésből helyreállította,  de még jelenleg se tudok képet feltölteni amit várhatóan a nap folyamán helyreállítanak.

www.euroastra.infowww.euroastra.info Vasárnap koran rteggeltől üzemzavar van az Euroastran. A szerver halt meg. A szolgáltató mostanra a szervert a mentésből helyreállította,  de még jelenleg se tudok képet feltölteni amit várhatóan a nap folyamán helyreállítanak.

www.euroastra.infowww.euroastra.info Vasárnap koran rteggeltől üzemzavar van az Euroastran. A szerver halt meg. A szolgáltató mostanra a szervert a mentésből helyreállította,  de még jelenleg se tudok képet feltölteni amit várhatóan a nap folyamán helyreállítanak. Addig is olvasóink türelmét és elnézését kérjük!

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.