2022.01.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Világvevő- Az Erste Bank és a Sláger Rádió közös hitelkártyája

3 min read
 <span class="inline left"><a href="/node/11873"><img class="image thumbnail" src="/files/images/slh.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="70" /></a></span> <p>Közös, co-branded hitelkártyát mutatott be a sajtónak az Erste Bank Hungary Zrt. és a Sláger Rádió.  A Master-Card tipusú Sláger Hitelkártya szabadon felhasználható hitelkeretet és számtalan kedvezményt nyújt a felhasználóknak.</p><p>

 

Közös, co-branded hitelkártyát mutatott be a sajtónak az Erste Bank Hungary Zrt. és a Sláger Rádió.  A Master-Card tipusú Sláger Hitelkártya szabadon felhasználható hitelkeretet és számtalan kedvezményt nyújt a felhasználóknak.

 

Közös, co-branded hitelkártyát mutatott be a sajtónak az Erste Bank Hungary Zrt. és a Sláger Rádió.  A Master-Card tipusú Sláger Hitelkártya szabadon felhasználható hitelkeretet és számtalan kedvezményt nyújt a felhasználóknak.

Hael Edina, a Sláger Rádió Zrt. vezérigazgatója nagy jelentőséget tulajdonított annak a ténynek, hogy a közös kártyát a zene és a szórakozás fogalomkörére építik. A rádió, mely az élet minden területén kísérőtársunk, a legintimebb médium. A Sláger Rádió hetente 3,5 millió hallgatót ér el.  A célcsoportot a zenekedvelők alkotják, akik a kártya révén egyéb szórakoztató lehetőségekhez is kedvezményesebben juthatnak hozzá. A hitelkártyát igénylők automatikusan a Sláger Hitelkártya Klub tagjai lesznek, többek között kedvezménnyel vásárolhatnak koncertjegyeket a Ticket Expressnél, valamint  belépőket a Cinema City mozi hálózat országosan 13 mozijában A zeneközpontúságot jól jelképezi a kártyán szereplő gitár is. A „világvevő" kártya segítségével 10% kedvezményben részesülhetnek az IBUSZ saját szervezésű külföldi útjain. A TvNetwork internet- és kábeltelevízió, kábeltelefon szolgáltatásihoz 10-50% közötti kedvezménnyel juthatnak hozzá, hűségnyilatkozat vállalása nélkül. Azon ügyfelek, akik regisztrálnak a http://www.slagerhitelkartya.hu/ weboldalon betekintést nyerhetnek a stúdiómunkákba. A klub tagjait exkluzív meglepetések várják a Vogavadászat heteiben vagy a Sláger Rádió Megaparty helyszínén is.

Sztanó Imre, az Erste Bank Hungary Nyrt. lakossági üzletágának vezetője annak a nézetének adott hangot, hogy a közös kártya révén megtalálták a megfelelő ügyfélkört. A bank hitelkártya állományát tavaly az előző évihez képest 67%-al növelte, ezt az arányt szeretnék idén felülmúlni. A Sláger Hitelkártyát 21-68 év közötti minden olyan felhasználó igényelheti, akinek havi 50.000.- Ft-os jövedelme, kilenc havi munkaviszonya és három hónapos számlája van. A keret – a hitelképesség függvényében- 100.000.- Ft.-tól. egymillióig terjed. Az éves díj 3.99o.- Ft. A személyre szabott hitelkeret a világ bármely pontján szabadon felhasználható. A tulajdonosnak a fizetési határidőig elegendő havonta a minimum fizetendő összeget törleszteni, szabadon dönthet a visszafizetés üteméről is, az aktuális kamat megfizetése mellett. A Sláger Kártyához díjmentes külföldi baleset-betegség- és poggyászbiztosítás, illetve asszisztencia-szolgáltatás kapcsolódik. Valamint díjmentes TeleBank és SMS szolgáltatás is jár.

Az első 2500 ügyfél egy Sláger Hitelkártya méretű rádiót kap ajándékba, valamint 2008  augusztus 31.-ig az első éves kártyadíját is elengedik.

A sajtótájékoztatót követően a zenésztársadalom jelen lévő jeles képviselőit elsőként ajándékozták meg a közös hitelkártyával.

Tausz Anikó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük