2022.december.03. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

“Virus Bulletin 100%” (VB100) díjat kapott a VirusBuster for NetWare ami teljesen magyar és hazai tulajdonú termék!

3 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/6131"><img class="image thumbnail" src="/files/images/virusbuster.thumbnail_0.jpg" border="0" alt="www.virusbuster.hu" title="www.virusbuster.hu" width="95" height="100" /></a><span style="width: 93px" class="caption"><strong><a href="http://www.virusbuster.hu/">www.virusbuster.hu</a> </strong></span></span><p>Egymást követik az elismerések a VirusBusternél. Júniusban a Windows XP platformon futó VirusBuster Professional, most pedig a NetWare környezetbe tervezett termék kapott VB100 díjat. A piacfüggetlen Virus Bulletin magazin szigorú tesztjében a rendszer minden vadon terjedő (in the wild, ITW) vírust jelzett, s egyetlen hamis riasztást sem adott.</p><p>

  www.virusbuster.huwww.virusbuster.hu

Egymást követik az elismerések a VirusBusternél. Júniusban a Windows XP platformon futó VirusBuster Professional, most pedig a NetWare környezetbe tervezett termék kapott VB100 díjat. A piacfüggetlen Virus Bulletin magazin szigorú tesztjében a rendszer minden vadon terjedő (in the wild, ITW) vírust jelzett, s egyetlen hamis riasztást sem adott.

  www.virusbuster.huwww.virusbuster.hu

Egymást követik az elismerések a VirusBusternél. Júniusban a Windows XP platformon futó VirusBuster Professional, most pedig a NetWare környezetbe tervezett termék kapott VB100 díjat. A piacfüggetlen Virus Bulletin magazin szigorú tesztjében a rendszer minden vadon terjedő (in the wild, ITW) vírust jelzett, s egyetlen hamis riasztást sem adott.

Tíz neves versenytársa között, a Novell NetWare 6.5 platformon futó antivírus termékek összehasonlító vizsgálatában vizsgázott kitűnően a VirusBuster for NetWare Servers 2.03.014, s érdemelte ki ezzel ismét a VB100 minősítést, amely immár a sokadik ilyen elismerés a magyar cég gyűjteményében. Mint az eredményeket áttekintő tesztjelentés fogalmaz, "a szoftver bőven rászolgált a VB100 díjra".

A Virus Bulletin (http://www.virusbtn.com/) az informatikai biztonsági ágazat nemzetközi tekintélynek örvendő, független médiuma. A magazin közel egy évtizede végez összehasonlító teszteket, s vizsgálja különböző kategóriákban az antivírus termékeket. Először 1998-ban adták ki a VB100 díjat, amely ma minden kontinensen a minőség szimbólumának számít az informatikai biztonság területén. A tesztekben azt vizsgálják, milyen arányban fedezi fel egy termék a vírusokat, milyen gyorsan dolgozik, s nem ad-e riasztást olyan állományon, amely biztosan nem fertőzött. Újabb elismerése a VirusBuster szaktudásának, hogy épp akkor, amikor a cég NetWare-re írt termékének sikerét bejelentették, a Virus Bulletin 2007 októberi száma cikket közölt Szappanos Gábornak, a szoftverház víruslabor-vezetőjének tollából.

Csak olyan rendszer kaphatja meg a VB100 elismerést, amely minden vadon terjedő vírust felismer felhasználó által indított és automatikus ellenőrzés során egyaránt, ám tiszta állományokon futtatva egyetlen hamis riasztást sem ad. A VirusBuster szoftvere most a NetWare platformon felelt meg ezeknek a kemény követelményeknek.

A több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, kizárólag magyar tulajdonú VirusBuster Kft. (http://www.virusbuster.hu/) 1997 óta nyújt teljes körű vírusvédelmi és biztonságtechnikai megoldásokat a magyar és a külföldi piac számára. Számos magyar és nemzetközi független teszten kaptak kitűnő minősítést a kft. termékei. Zászlóshajó szoftvere, a VirusBuster Professional több alkalommal szerezte meg a "Virus Bulletin 100%" díjat, a "Checkmark Anti-Virus Level One" és "CheckVir" elismerést, valamint az ICSA Labs nagy nemzetközi presztízsű "Desktop/Server Anti-Virus Detection" minősítését, 2007-ben pedig elnyerte az ICSA Labs "Desktop/Server Anti-Virus Cleaning" tanúsítványát is.

A VirusBuster világszerte elismert szakemberei rendszeres előadói hazai és nemzetközi konferenciáknak. A kft. 2003-ban elnyerte az "Év innovatív üzleti megoldása" díjat, 2004-ben az "IT Reménység" díjat. Két ízben is megkapta a cég az Informatikai Vállalkozások Szövetségétől (az IVSZ-től) a "Minősített Szoftver Exportőr" címet, s 2005-ben megszerezte az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási tanúsítványt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.