2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Vodafone Presztízs – mindenes üzleti tarifa

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/2643"><img class="image thumbnail" src="/files/images/vodafone.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="66" /></a></span>Új díjcsomagot indít a Vodafone vállalati ügyfelei számára Presztízs névvel, mely a piacon egyedülálló módon kínál megoldást a vállalkozások minden igényére. A díjcsomag három csúcskategóriás kedvezményes készülékajánlatot is tartalmaz, mobil e-mail és GPS szolgáltatással. <p>

vodafone.thumbnailÚj díjcsomagot indít a Vodafone vállalati ügyfelei számára Presztízs névvel, mely a piacon egyedülálló módon kínál megoldást a vállalkozások minden igényére. A díjcsomag három csúcskategóriás kedvezményes készülékajánlatot is tartalmaz, mobil e-mail és GPS szolgáltatással.

vodafone.thumbnailÚj díjcsomagot indít a Vodafone vállalati ügyfelei számára Presztízs névvel, mely a piacon egyedülálló módon kínál megoldást a vállalkozások minden igényére. A díjcsomag három csúcskategóriás kedvezményes készülékajánlatot is tartalmaz, mobil e-mail és GPS szolgáltatással.

 A Vodafone Magyarországnál a vállalati ügyfelek számára elérhető a legújabb Vodafone Presztízs-csomag, mely a hazai piacon az első olyan tarifa, amely minden fontos és nélkülözhetetlen üzleti szolgáltatást magában foglal. Az ajánlat elsődleges célja, hogy a cégek mindennapjai könnyebbé váljanak, miközben időt, pénzt és fáradságot takaríthatnak meg. A Vodafone Presztízst bármely üzleti ügyfél vagy egyéni vállalkozó igénybe veheti, akár egy előfizetéssel. A Vodafone jelenlegi üzleti ügyfelei a csomagot egyszerű tarifaváltással is elérhetik.

A Vodafone Presztízs tarifacsomag fix havidíja ellenében az üzleti életben manapság nélkülözhetetlen szolgáltatásokat tartalmazza. A tarifától függően az előfizetők 300, vagy 1000 perc ingyenes beszélgetést, időben és adatforgalomban korlátlan vezeték nélküli internet hozzáférést kapnak, továbbá rendelkezésükre áll a BlackBerry mobil e-mail szolgáltatás, mely lehetővé teszi a folyamatos e-mail kapcsolatot és gyors elérést biztosít a legfontosabb üzleti információkhoz. A Vodafone Presztízs keretében egy vezetékes számot is kap az előfizető, amellyel elérhető lesz mobiltelefonján is. A havidíjban foglalt szolgáltatások közé tartozik még a cégen belüli ingyenes beszélgetés és az ehhez kapcsolódó további funkciók, mint a hívásátadás, vagy a rövid hívószámok használata.

A díjcsomag egyedi készülékajánlatot is tartalmaz: így három csúcskategóriás készülék kedvezményes, bruttó 30 000 Ft-os áron vásárolható majd meg. Októbertől a Nokia E65 érhető el, míg novembertől megjelenik a Blackberry 8310, és a Sony Ericsson P1i is. Közös jellemzőjük, hogy támogatják a mobil e-mailt és egyes típusaik a GPS alapú navigációt is.

 http://www.vodafone.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.