2024.július.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

4 millió palackcímke versengett az álomautóért

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/5083"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Szentkirályi-M.átadás%20027.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="67" /></a></span>Rekorderedménnyel zárult a Szentkirályi Ásványvíz Kft. Aranykampánya: a cég nyereményjátékára több mint 600 ezer boríték (pályázatonként 6 címke) érkezett. <p>

szentkirályi m.átadás%20027.thumbnailRekorderedménnyel zárult a Szentkirályi Ásványvíz Kft. Aranykampánya: a cég nyereményjátékára több mint 600 ezer boríték (pályázatonként 6 címke) érkezett.

szentkirályi m.átadás%20027.thumbnailRekorderedménnyel zárult a Szentkirályi Ásványvíz Kft. Aranykampánya: a cég nyereményjátékára több mint 600 ezer boríték (pályázatonként 6 címke) érkezett.

Áprilistól augusztusig majdnem 6 millió liter ásványvizet ivott meg az a játékos kedvű közönség, amely pályázott a 18 millió forint összértékű nyereményre. A cég életében egyedülállóan nagy érdeklődéssel kísért Aranykampány fődíját, a Mercedes-Benz C-osztály személygépkocsit ma adták át a szerencsés nyertesnek.

Kimagaslóan nagy számú pályázat érkezett a Szentkirályi Ásványvíz Kft. idén tavasszal indult, és augusztus 20-án zárult promóciójára. 612 ezer, egyenként 6 darab aranycímkét rejtő boríték közül választották ki azt az egyet, amelynek 40 borítékkal játékba szálló beküldője a Mercedes-Benz C-osztály álomautót nyerte meg. A 4 hónap alatt értékesített, aranycímkével ellátott Szentkirályi ásványvízpalackok igen előkelő aránya, mintegy négymillió termékcímke szerepelt a nyereményjátékon.

szentkiralyiaranygasztromentes.thumbnailA heti sorsolások nyertesei negyedmillió forintos MKB Gold bankkártyával gazdagodtak, havonta pedig 1-1 egymilliós bankkártyát sorsoltak ki a játékban résztvevő fogyasztók között. A kampány záróeseménye augusztus 20-án a II. Szentkirályi Nap volt, a nyeremények összértéke pedig elérte a 18 millió forintot.

Lengyel Béla, az ásványvizes cég reklámügyeit irányító Allison Advertising ügyvezető igazgatója elmondta: „Sokéves együttműködésünk egyik kiemelkedően jól sikerült kampánya a Szentkirályi „arany" promóció, hiszen kevés nyereményjáték büszkélkedhet Magyarországon ilyen nagy aktivitással fogyasztói részről".

A kampányon a Szentkirályi reklámügynökségén túl a Suvet Direct promóciós cég dolgozott, sajtómunkálatait állandó pr-ügynöksége, a B&D ComMedia intézte. Marketing támogatásként 4 hónapon át köztéri plakát, sajtóhirdetés, televíziós reklám, szóróanyag, eladáshelyi reklám segítette sikerre az Aranykampányt.

http://www.szentkiralyi.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.