2022.szeptember.26. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A FŐGÁZ átmenetileg nem érhető el telefonon – informatikai fejlesztések miatt

1 perc olvasás
<strong> <span class="inline left"><a href="/node/8076"><img class="image thumbnail" src="/files/images/fogaz.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.fogaz.hu" title="www.fogaz.hu" width="100" height="55" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.fogaz.hu/">www.fogaz.hu</a> </strong></span></span></strong>Átmeneti fennakadásra kell számítani a FŐGÁZ telefonos elérhetőségeiben péntek délután a cégcsoportnál zajló telekommunikációs fejlesztés miatt. <br /><td colspan="2" align="left" valign="top"> </td>   

 www.fogaz.huwww.fogaz.hu Átmeneti fennakadásra kell számítani a FŐGÁZ telefonos elérhetőségeiben péntek délután a cégcsoportnál zajló telekommunikációs fejlesztés miatt. 

 

   

 www.fogaz.huwww.fogaz.hu Átmeneti fennakadásra kell számítani a FŐGÁZ telefonos elérhetőségeiben péntek délután a cégcsoportnál zajló telekommunikációs fejlesztés miatt. 

 

    

Tájékoztatásuk szerint 2009 január 23-án azaz ma péntek délután kettő és este hét óra között a 477-1111, és a 210-2600 központi telefonszámok nem lesznek elérhetők. A telekommunikációs rendszer fejlesztésének időszaka alatt nem lehet közvetlenül telefonon elérni az észak-pesti, a budai, a dél-pesti szolgáltatási osztályt és sülysápi üzemet.

A vállalat munkatársai ugyanakkor a gázszivárgás és az üzemzavar bejelentéseket a 477-1333 telefonszámon ezen időszak alatt is változatlanul fogadják.

Az ügyintézéssel kapcsolatos hívásokat a telefonos ügyfélszolgálaton a 06 40 474 474-es számon szintén zavartalanul fogadják.

(WM)

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.