2022.szeptember.28. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Rém megint elkezdi pénzügyi ámokfutását: Bokros mondá: Adózz és mielőtt az államtól bármit kérsz fordulj fel időben.

4 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/22382"><img class="image thumbnail" src="/files/images/bokrosnem.thumbnail_0.jpg" border="0" alt="Bokros -multi ámokfutást NEM!" title="Bokros -multi ámokfutást NEM!" width="88" height="100" /></a><span style="width: 86px" class="caption"><strong>Bokros -multi ámokfutást NEM!</strong></span></span>   <p>A szélsőséges neoliberális közgazdász Bokros Lajos újabb, embertelen intézkedés javaslataival sokkolja a magyar társadalmat, amit a hasonszőrű médiák mint egyedi üdvtant emlegetnek. Ilyen már volt, eredménye csupáncsak az, hogy annyira legatyásodtunk, hogy az Euró csillagászati távlatokba került.</p><p>

 bokros -multi ámokfutást nem!Bokros -multi ámokfutást NEM!  

A szélsőséges neoliberális közgazdász Bokros Lajos újabb, embertelen intézkedés javaslataival sokkolja a magyar társadalmat, amit a hasonszőrű médiák mint egyedi üdvtant emlegetnek. Ilyen már volt, eredménye csupáncsak az, hogy annyira legatyásodtunk, hogy az Euró csillagászati távlatokba került.

 bokros -multi ámokfutást nem!Bokros -multi ámokfutást NEM!  

A szélsőséges neoliberális közgazdász Bokros Lajos újabb, embertelen intézkedés javaslataival sokkolja a magyar társadalmat, amit a hasonszőrű médiák mint egyedi üdvtant emlegetnek. Ilyen már volt, eredménye csupáncsak az, hogy annyira legatyásodtunk, hogy az Euró csillagászati távlatokba került.

Most ujra és megint előhozta régi lemezét:

A régi lemez újrajátszható:

http://www.euroastra.info/node/1345

– Kötelező magánbiztosítást az egészségügyben – (És jöjjenek a profitorientalt multik, akik kiszámítják, meddig lehet gyógyitani, és mikor johet az állami euthanázia, mint gazdaságtalan gyógyítás…, mert ez ennek a következménye…)

– Versenyt az egészségügyi intézmények között

– Egészségbiztosítási járulék kötelező megfizetése minden 18 év feletti állampolgárnak – diáknak és nyugdíjasnak egyaránt (Miből, és főként mire fizettünk eddig adót…)

– Nyugdíjreform bevezetése: virtuális egyéni számlán alapuló rendszer (a nyugdíjstruktúra pénzügyi stabilitásának megőrzése fontosabb a reálérték megtartásánál) – és a nyugdijas haljon éhen, legyen öngyilkos, csakhogy ne fogyassza az állam pénzét, miközben egy életen át dolgozott adózott….

– A 13. havi nyugdíj és a 13. havi fizetés eltörlése -miért ez nem a 13.ik nyögdij. (Ez a nyugdij része évi két részletre eloszva, csak a neve az… azaz nyugdijcsökkentés. A közszolgák megkapták, ők szolgálták leghivebben ezt a politikát.)

– Kevesebb, de nagyobb iskolákat – a parányi iskolák nem adnak színvonalas oktatást, össze kell vonni az iskolahálózatot (De legjobb ha nem szülünk gyereket. Akkor nem kell iskolát fenntartani..A szülőktől elszakított kollegiumi nevelés viszont sokba került, ezzel nem számít. Viszont kiváló, hagyományoktól gondolkodástól mentes konzum robotokat lehet nevelni.)

– A 77 akkreditált egyetem és főiskola közül elég lenne 20-25 intézményt megtartani – a többit bezárni (A jelenlegi színvonalon, szabályozással meg az is sok.)

– A felsőoktatási intézményeket fenntartói tanács irányítása alá helyezni, külső tagokkal. (Az egyetemek azután füttyszóra neveljenek a multiknak robotokat, kikapcsolva a szintetikus tudást, mert az zavar a tervezésben és a manipulálásban.)

– Versenyt már a középiskolák között is. (Eddig is volt és van. Ha hagyják és nem tesznek be erőszakkal olyanokat, akik nem oda való tanárok, diákok, akik másokat akadályoznak a munkában, és nem kontraszelektív a felvételi, érettségi….)

– Járási szintű önkormányzatoka a települési szint helyett. (Inkább megyei szintűeket, ha lehetne, kevesebb politikus, kevesebb döntési szint.)

– Az adózók körének kiszélesítése. (Adózznak a holtak, a csecsemők, vezessék be az élet adót, a levegő adót, a hang, adót és az öngyilkosok ösztönző adókedvezményét.)

– A minimálbér adómentességének eltörlése – jelképes tíz százalékkal való megadóztatása (És utána az éhenhaltak kedvezményes temetéseét ki finanszírozza?)

– A mentességek felszámolása, a potyautasok kiszűrése és kizárása a rendszerből. (Például Bokros úr kiválóan alkalmas rá, mondjuk mint argetnin gazdasági miszter, aki ezzel a pozitiv elképueléseivel nagyon hasznos lenne Chavez úr számára. És jó messze Európától.)

– Értékalapú ingatlanadózást (Értékalapot a Nemzeti Sarc és Zabrahivatal állapítja meg négyzetköböl/miatyánk alapon. Mintha született volna egy Alkotmánybírósági határozat is ebben a kérdésben…)

– Megszüntetni az egyszerűsített vállalkozási adót (eva) –(Azért mert egyszerű, és eddig nem adott okot nagy büntetések beszedésére.)

– Szűkíteni a fantomcégek költségleírásainak lehetőségeit –(Mindenki fantom, aki nem hozza az Állam által előírt nyereséget. Kulünösen recesszióban. Igy mindenkit addig lehet majd agyon ellenőrizni és büntetni, amíg él.)

– A kisvállalkozások adómentességének megszüntetése – (Hol él maga, a Holdban? A kisvállalkozásokat sulytotta eddig legjobban az adórendszer. Mit akar még?)

– Az osztalékadó felemelése az szja határkulcsának szintjére. (És akkor mindeki aki tud visítva kiszalad az országból. Külföldi, belföldi, aki csak tud… És akkor miből élünk? A maga okosságaiból?)

-Az iparűzési adó eltörlése –(az egyetlen épelméjű ötlet…)

A vastagon szedett szöveg az, amit az elgondolás következménye a magyar társadalomban. A kimondatlan cél.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.