2024.június.14. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Forrester Research szerint a HP a kliensfelügyeleti szoftvercsomagok szegmensének vezetõ szállítója

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/4652"><img class="image thumbnail" src="/files/images/hp.thumbnail.jpg" border="0" alt="Mondd meddig élsz?" title="Mondd meddig élsz?" width="100" height="75" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Mondd meddig élsz?</strong></span></span> <p>  A Forrester Research független ágazati elemzõcég szerint a HP a kliensfelügyeleti szoftvercsomagok szegmensének vezetõ szállítója.</p><p>

 mondd meddig élsz?Mondd meddig élsz?

  A Forrester Research független ágazati elemzõcég szerint a HP a kliensfelügyeleti szoftvercsomagok szegmensének vezetõ szállítója.

 mondd meddig élsz?Mondd meddig élsz?

  A Forrester Research független ágazati elemzõcég szerint a HP a kliensfelügyeleti szoftvercsomagok szegmensének vezetõ szállítója.

A piaci szegmens azokat a szoftvermegoldásokat tartalmazza, amelyek segítenek az informatikusoknak kezelni a PC-k életciklusát, például támogatják az operációs rendszerek automatikus telepítését, a szoftverelosztást és a rendszerfelügyeletet, továbbá átláthatóvá teszi a vállalatnál mûködõ minden egyes PC állapotát.

A Forrester 98 szempont alapján értékelte a HP jelenlegi kliensfelügyeleti szoftverkínálatát, stratégiáját és piaci jelenlétét. A tanulmány megállapítása szerint, a ?HP valamennyi fontos területen magas pontszámot ért el."

?Az IT-felügyeleti piac vezetõ szállítójaként a HP tisztában van vele, mit várnak el a vállalatok a felügyeleti megoldásoktól" – mutatott rá Natalie Lambert, a Forrester Research vezetõ elemzõje és a tanulmány szerzõje.?A HP Configuration Management átfogó kliensfelügyeleti szoftvercsomag, amely minden képességet biztosít a szoftverek és az operációs rendszerek menedzseléséhez. Nagyon lényeges, hogy a HP személyazonosság-alapú szabálykezelési képességei folyamatosan fenntartják a felügyelt gépek kívánt állapotát. Így bejelentkezéskor a felhasználó mindig megtalálja gépén a szükséges alkalmazásokat és beállításokat."

A Forrester jelentése szerint ?napjainkban egyre inkább az osztott és heterogén környezet felügyelete jelenti a legnagyobb kihívást az IT-üzemeltetés terén."

A Windows és UNIX szervereken is futó HP Configuration Management a Windows, Linux és UNIX munkaállomások különféle típusait támogatja, így ideális megoldás a többféle platformot használó szervezetek számára. A Forrester tanulmánya szerint a termék kiválóan alkalmas a kiterjedt, osztott és heterogén környezetek támogatására.

?A konfigurálási folyamat automatizálása révén az ügyfelek gyorsabban és megbízhatóbban tudják nyújtani az üzleti szolgáltatásokat a mind több kihívást támasztó IT-üzemeltetési környezetben" – állapította meg Michel Feaster, a HP szoftverüzletágánál mûködõ Változás- és Konfigurációkezelõ Központ (Change and Configuration Center) igazgatója. ?Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Forrester a világ vezetõ kliensfelügyeleti szoftverszállítói közé sorolt minket."

http://h20229.www2.hp.com/solutions/ascm/index.html

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.