2022.01.18.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Front Page Communications-t választotta pr-ügynökségének a CIB

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/63256"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/fpc_logo.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="42" /></a></span>A Front Page Communications-t választotta pr-ügynökségének a CIB Csoport. Az ügynökség stratégiai és napi szintű kommunikációs feladatok ellátásával egyaránt segíti a bankcsoport kommunikációs osztályának munkáját. A Front Page Communications a megbízást meghívásos tenderen nyerte el.

A Front Page Communications-t választotta pr-ügynökségének a CIB Csoport. Az ügynökség stratégiai és napi szintű kommunikációs feladatok ellátásával egyaránt segíti a bankcsoport kommunikációs osztályának munkáját. A Front Page Communications a megbízást meghívásos tenderen nyerte el.

A Front Page Communications-t választotta pr-ügynökségének a CIB Csoport. Az ügynökség stratégiai és napi szintű kommunikációs feladatok ellátásával egyaránt segíti a bankcsoport kommunikációs osztályának munkáját. A Front Page Communications a megbízást meghívásos tenderen nyerte el.

 

A Front Page Communications teljes körű pr-tanácsadással támogatja a CIB Csoport külső kommunikációját. A határozatlan időre szóló megbízás szerint a magyar tulajdonú kommunikációs ügynökség feladatai közé tartozik a stratégiai pr-tanácsadás, az issue menedzsment, a kríziskommunikációs tanácsadás, a sajtó-kapcsolattartás, a médiaelemzés, valamint a sajtóesemények szervezése és lebonyolítása.

A CIB Csoport az új kommunikációs partnerrel való együttműködéstől a sajtókapcsolatok erősítését és a folyamatosan változó piaci környezetben történő kommunikáció hatékonyságának növelését várja. „Olyan kommunikációs ügynökséget választottunk, amelyik a pénzügyi szektorban jelentős tapasztalatokkal és komoly referenciákkal rendelkezik, emellett pedig fogékony a kommunikációs terület új kihívásaira is." – mondta el Kanizsai Róbert, a CIB Bank kommunikációs vezetője.

A több fordulós, meghívásos tenderen kiválasztott Front Page Communications az elmúlt időszakban tovább fejlesztette belső szervezetét és ezzel felkészült a legnagyobb hazai ügyfelek kommunikációs feladatainak ellátására. „A CIB Bank tenderén elért siker is bizonyítja a folyamatos és minőségi építkezés eredményességét." – hangsúlyozta R. Kovács Dániel, a Front Page Communications ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük