Balaonvilágos  - Club AligaBalaonvilágos – Club Aliga

Az első nyári hétvégén ismét megnyílik a Balaton legnagyobb strand-komplexuma, a Club Aliga.

 Balaonvilágos  - Club AligaBalaonvilágos – Club Aliga

Az első nyári hétvégén ismét megnyílik a Balaton legnagyobb strand-komplexuma, a Club Aliga.

Május 31-én hivatalosan is megnyitja kapuit Balatonvilágoson a Club Aliga strandja. A 10 focipályányi, ősparkos strandon mindenki könnyen találhat árnyékot, a kijelölt strandon pedig képzett vízimentők őrzik mindenki biztonságát a partról és motorcsónakból is.

Club Aliga - BalatonvilágosClub Aliga – BalatonvilágosA Club Aliga területén nemcsak napozásra és fürdőzésre, de rengeteg sportolási lehetőségre is alkalom nyílik – a merészebbeknek kalandpark, a sportosabbaknak foci, kosár-, röplabda, frizbi, petanque és strandröplabda áll rendelkezésre.

A területen emellett fagyizó, lángosos, palacsintázó, halas bódé, gyrosos, hot-dog-árus is várja a megéhezett strandlátogatókat. Sőt egy igazi retró-hangulatú presszó és étterem bárki rendelkezésére áll.

Az elmúlt években népszerű strandra idén is kedvezményesen léphetnek be a helyi lakosok, a diákok, a nyugdíjasok, a mozgássérültek, valamint a családoknak egyedi családi jegy áll rendelkezésre. A délután érkezők pedig a napidíjnál kedvezményesebben vehetik igénybe a Club Aliga szolgáltatásait. Az autóval érkezőket két fizető parkoló is várja.

Club Aliga - BalatonvilágosClub Aliga – BalatonvilágosAz idei évtől a Club Aligában már nemcsak strandolni, de valóban nyaralni is lehet. Párok, kis családok vagy nagyobb baráti társaságok kedvezményes áron vehetik igénybe a partmenti szállodákat és apartmanokat. A Club Aliga területén lakó vendégek természetesen ingyen használhatják a strand szolgáltatásait.

szállásfoglalás: www.clubaliga.hu/retro 

vagy

 88/480-500-as telefon

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük