2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A közönség választhatja ki a díjazott olimpikont – internetes szavazás indul a K&H olimpiai és paralimpiai kártyaprogramban

4 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/14028"><img class="image thumbnail" src="/files/images/kh.thumbnail.jpg" border="0" width="42" height="100" /></a></span> <p>Újabb állomásához érkezett a K&H Csoport olimpiai és paralimpiai kártyaprogramja. Eddig összesen kilenc kiváló sportoló nyerte el a K&H fejenként egymillió forintos egyösszegű támogatását, mely a díjazottak olimpiai és paralimpiai felkészülését hivatott elősegíteni. A soron következő, nyári forduló érdekessége, hogy a három díjazott közül egyet a nagyközönség választhat. </p><p>

  kh.thumbnail

Újabb állomásához érkezett a K&H Csoport olimpiai és paralimpiai kártyaprogramja. Eddig összesen kilenc kiváló sportoló nyerte el a K&H fejenként egymillió forintos egyösszegű támogatását, mely a díjazottak olimpiai és paralimpiai felkészülését hivatott elősegíteni. A soron következő, nyári forduló érdekessége, hogy a három díjazott közül egyet a nagyközönség választhat.

  kh.thumbnail

Újabb állomásához érkezett a K&H Csoport olimpiai és paralimpiai kártyaprogramja. Eddig összesen kilenc kiváló sportoló nyerte el a K&H fejenként egymillió forintos egyösszegű támogatását, mely a díjazottak olimpiai és paralimpiai felkészülését hivatott elősegíteni. A soron következő, nyári forduló érdekessége, hogy a három díjazott közül egyet a nagyközönség választhat.

2008. júliusában immár negyedik alkalommal kerülnek majd átadásra a K&H olimpiai és paralimpiai kártyaprogram díjai, melynek lényege, hogy a forgalomban lévő K&H Visa Classic dombornyomott betéti kártyákkal történő vásárlások esetén, a K&H egy forintot különít el saját forrásából a vásárlások minden ezer forintja után. Az így összegyűlt támogatási alap kerül kiosztásra félévente két olimpikon és egy paralimpikon között.  

A Pekingi Olimpiai és Paralimpiai Játékokhoz közeledve a K&H Csoport lehetőséget biztosít arra, hogy bárki részt vehessen a kezdeményezés egyik díjazottjának kiválasztásában. Az [origo] internetes hírportállal közösen indított szavazáson – június 30-ig – az internetezők dönthetnek, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság közös jelölti listáján szereplő nyolc kiváló sportoló közül kit kívánnak a K&H támogatásában részesíteni. http://www.origo.hu/peking2008/20080529-a-kh-a-kozonseggel-egyutt-tamogatja-az-olimpiai-sportolokat.html

„Az olimpia által képviselt értékek: az eltökéltség, a kiválóság és az elhivatottság. A K&H támogatása révén teljes egészében ezen értékek mellé áll, hiszen, a sportolókhoz hasonlóan, mi is eltökélten és elhivatottan dolgozunk azért, hogy ügyfeleink pénzügyeiket kiválóan kezelhessék." – mondta Orosz András, a K&H Csoport lakossági marketing ügyvezető igazgatója. „Fontosnak tartjuk, hogy a megfeszített munka, az olimpiai felkészülés közepette a magyar versenyzők még inkább maguk mögött érezzék az ország támogatását. A közönségszavazásba bárki bekapcsolódhat, és ily módon támogatásáról biztosíthatja az általa kiválasztott sportolót."

A program másik két díjazottját – az eddigiekhez hasonlóan – a MOB, az MPB, és K&H képviselőiből valamint neves sportújságírókból álló szakmai zsűri választja ki.

A közönségszavazáshoz kapcsolódó kvíz kitöltői közül egy szerencsés 100 000 forint értékű Electro World utalványt nyer.

A K&H olimpiai és paralimpiai kártyaprogram IV. körös jelöltjeinek teljes listája:

Magyar Olimpiai Bizottság jelöltjei:

Varga Gabriella – vívás

Máté Gábor – atlétika

Kovács Emese – úszás

Vajda Attila – kajak-kenu

Varga Dániel – vízilabda

Verrasztó Evelyn – úszás

Szász Emese – vívás

Benedek Dalma – kajak-kenu

Magyar Paralimpiai Bizottság jelöltjei:

Juhász Veronika – vívás

Csonka András – asztalitenisz

Dani Gyöngyi – vívás

Gurisatti Gyula – lövészet

A zsűri döntése alapján – a program elmúlt másfél éves története során – kilenc kiemelkedő sportoló vehetett át fejenként egy-egy millió forintot. A program eddigi díjazottjai voltak: Berki Krisztián tornász, Hadfi Dániel judózó, Horváth Viktor öttusázó, Nemcsik Zsolt vívó, Sidi Péter sportlövész, Pars Krisztián atléta, Szabó Nikolett látássérült cselgáncsozó, Szekeres Pál és Krajnyák Zsuzsa kerekesszékes vívók.

A K&H olimpiai és paralimpiai kártyaprogram zsűritagjai:

Molnár Zoltán, ügyvezető igazgató, MOB

Babati Lajos, szervezési és marketing igazgató, MOB

Hajdú Brigitta, főtitkár, MPB

Gömöri Zsolt, ügyvezető elnök, MPB

Orosz András, lakossági marketing ügyvezető igazgató, K&H Csoport

Ambrus Gábor, főtitkár, Magyar Sportújságírók Szövetsége

Novotny Zoltán, alelnök, Magyar Sportújságírók Szövetsége

Máté Pál, főszerkesztő, Sport1 csatorna

S. Tóth János, szerkesztő, Nemzeti Sport

Füredi Mariann, sportújságíró 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.