Újabb állomásához érkezett a K&H Csoport olimpiai és paralimpiai kártyaprogramja. Eddig összesen kilenc kiváló sportoló nyerte el a K&H fejenként egymillió forintos egyösszegű támogatását, mely a díjazottak olimpiai és paralimpiai felkészülését hivatott elősegíteni. A soron következő, nyári forduló érdekessége, hogy a három díjazott közül egyet a nagyközönség választhat.

 

Újabb állomásához érkezett a K&H Csoport olimpiai és paralimpiai kártyaprogramja. Eddig összesen kilenc kiváló sportoló nyerte el a K&H fejenként egymillió forintos egyösszegű támogatását, mely a díjazottak olimpiai és paralimpiai felkészülését hivatott elősegíteni. A soron következő, nyári forduló érdekessége, hogy a három díjazott közül egyet a nagyközönség választhat.

2008. júliusában immár negyedik alkalommal kerülnek majd átadásra a K&H olimpiai és paralimpiai kártyaprogram díjai, melynek lényege, hogy a forgalomban lévő K&H Visa Classic dombornyomott betéti kártyákkal történő vásárlások esetén, a K&H egy forintot különít el saját forrásából a vásárlások minden ezer forintja után. Az így összegyűlt támogatási alap kerül kiosztásra félévente két olimpikon és egy paralimpikon között.  

A Pekingi Olimpiai és Paralimpiai Játékokhoz közeledve a K&H Csoport lehetőséget biztosít arra, hogy bárki részt vehessen a kezdeményezés egyik díjazottjának kiválasztásában. Az [origo] internetes hírportállal közösen indított szavazáson – június 30-ig – az internetezők dönthetnek, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság közös jelölti listáján szereplő nyolc kiváló sportoló közül kit kívánnak a K&H támogatásában részesíteni. http://www.origo.hu/peking2008/20080529-a-kh-a-kozonseggel-egyutt-tamogatja-az-olimpiai-sportolokat.html

„Az olimpia által képviselt értékek: az eltökéltség, a kiválóság és az elhivatottság. A K&H támogatása révén teljes egészében ezen értékek mellé áll, hiszen, a sportolókhoz hasonlóan, mi is eltökélten és elhivatottan dolgozunk azért, hogy ügyfeleink pénzügyeiket kiválóan kezelhessék." – mondta Orosz András, a K&H Csoport lakossági marketing ügyvezető igazgatója. „Fontosnak tartjuk, hogy a megfeszített munka, az olimpiai felkészülés közepette a magyar versenyzők még inkább maguk mögött érezzék az ország támogatását. A közönségszavazásba bárki bekapcsolódhat, és ily módon támogatásáról biztosíthatja az általa kiválasztott sportolót."

A program másik két díjazottját – az eddigiekhez hasonlóan – a MOB, az MPB, és K&H képviselőiből valamint neves sportújságírókból álló szakmai zsűri választja ki.

A közönségszavazáshoz kapcsolódó kvíz kitöltői közül egy szerencsés 100 000 forint értékű Electro World utalványt nyer.

A K&H olimpiai és paralimpiai kártyaprogram IV. körös jelöltjeinek teljes listája:

Magyar Olimpiai Bizottság jelöltjei:

Varga Gabriella – vívás

Máté Gábor – atlétika

Kovács Emese – úszás

Vajda Attila – kajak-kenu

Varga Dániel – vízilabda

Verrasztó Evelyn – úszás

Szász Emese – vívás

Benedek Dalma – kajak-kenu

Magyar Paralimpiai Bizottság jelöltjei:

Juhász Veronika – vívás

Csonka András – asztalitenisz

Dani Gyöngyi – vívás

Gurisatti Gyula – lövészet

A zsűri döntése alapján – a program elmúlt másfél éves története során – kilenc kiemelkedő sportoló vehetett át fejenként egy-egy millió forintot. A program eddigi díjazottjai voltak: Berki Krisztián tornász, Hadfi Dániel judózó, Horváth Viktor öttusázó, Nemcsik Zsolt vívó, Sidi Péter sportlövész, Pars Krisztián atléta, Szabó Nikolett látássérült cselgáncsozó, Szekeres Pál és Krajnyák Zsuzsa kerekesszékes vívók.

A K&H olimpiai és paralimpiai kártyaprogram zsűritagjai:

Molnár Zoltán, ügyvezető igazgató, MOB

Babati Lajos, szervezési és marketing igazgató, MOB

Hajdú Brigitta, főtitkár, MPB

Gömöri Zsolt, ügyvezető elnök, MPB

Orosz András, lakossági marketing ügyvezető igazgató, K&H Csoport

Ambrus Gábor, főtitkár, Magyar Sportújságírók Szövetsége

Novotny Zoltán, alelnök, Magyar Sportújságírók Szövetsége

Máté Pál, főszerkesztő, Sport1 csatorna

S. Tóth János, szerkesztő, Nemzeti Sport

Füredi Mariann, sportújságíró 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük