2007 első kilenc hónapjában a rEVOLUTION Software volt a legeredményesebb az új Microsoft Dynamics NAV rendszerek értékesítésében és az összes eladások tekintetében is. 

 

 

2007 első kilenc hónapjában a rEVOLUTION Software volt a legeredményesebb az új Microsoft Dynamics NAV rendszerek értékesítésében és az összes eladások tekintetében is. 

 

A kis- és középvállalatokra, ezen belül is egyes iparági megoldásokra specializálódott cég idén már 10 új ügyfelénél vezetett be ilyen vállalatirányítási rendszert, és a várakozások szerint a bevezetések száma az év végéig elérheti a 15-öt is. A dinamikusan növekvő eladásoknak köszönhetően a vállalat bevételének így már több mint 50%-át a NAV értékesítések teszik ki.

Az elmúlt egy évben a jelentős struktúraváltásnak köszönhetően a vállalat komoly hangsúlyt fektetett a kis- és középvállalati ERP rendszerek értékesítésre és az ezekhez tartozó szolgáltatásokra. A rEVOLUTION négy éve a Microsoft magyarországi Dynamics NAV partnere, ezalatt mintegy 25 projektben – számos esetben cégcsoportoknál végzett bevezetésnek köszönhetően – közel 50 cégnél vezette be a vállalatirányítási rendszert. Az eredményes munkának köszönhetően a rEVOLUTION 2006 után 2007-ben is elnyerte a Microsoft Magyarország által odaítélt Kiváló Dynamics Partner címet, nemrégiben pedig a Microsoft Gold Certified Partneri minősítést szerezte meg.  

A 2005. évi 37% után mára a rEVOLUTION bevételének 54%-a származik vállalatirányítási rendszerek és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások értékesítéséből.

A rEVOLUTION Dynamics NAV-val elért sikerének hátterében többek között a specializálódás áll, amely révén egy-egy iparág igényeinek alapos ismeretében a cég többet nyújthat az ügyfeleknek a versenytársaihoz képest. A rEVOLUTION a piac több szegmensének felmérését követően az építőipari beruházó, generálkivitelező és a holding formában működő cégek számára fejlesztett ki egyedülálló megoldásokat. Az idei év új ügyfelei között többen ebből a körből kerültek ki, így megtalálható a generálkivitelezéssel, szerkezetépítéssel foglalkozó Gév Huniber Kft és a toronydarukat építő ÉMUK Kft. Egy másik speciális funkcióra, a termelésirányításra építette rendszerét a hővisszaverő anyagokat gyártó Thermofol Kft illetve jelentős bevezetés történt még a laboratóriumi műszerekkel foglalkozó Lab-Comp Kft-nél. Emellett több hazai, nagy nemzetközi ruházati márkát forgalmazó cég használja a rEVOLUTION speciális S-XL Ruházati Kis- és Nagykereskedelmi Rendszerét is.

A kis- és középvállalati ERP piacot a konszolidáció jellemzi, amelynek a rEVOLUTION egyértelmű nyertese. Az elmúlt években a Microsoft és az SAP hazai kkv-piacra történő belépését követően egyre több hazai cég ismerte fel, hogy erőforrások tekintetében nem tudja felvenni a versenyt a két multinacionális szereplővel. Így az előrelátóbbak csatlakoztak valamelyik nagy forgalmazóhoz, és ügyfeleiket a forgalmazott nemzetközi termékre próbálták meg átállítani, a többiek azonban piacuk fokozatos szűkülésével kénytelenek szembenézni.

A piacot jellemző másik markáns folyamat, hogy egyre több magyar tulajdonú kis- és középvállalat dönt ERP bevezetés mellett. Számukra is egyre inkább fontos – elsősorban a hosszú távú tervezés és a külföldi terjeszkedés miatt -, hogy egy nemzetközi gyártó termékét használják, amelyben egyaránt megoldott a nemzetközi támogatás és a különböző nyelveken működő változatok összekapcsolása. 

A rEVOLUTION Software Kft. (Microsoft Certified és Business Solution Partner) magyar magánszemélyek és a görög Q&R S.A. tulajdonában levő vállalat. A több mint tizenötezres ügyfélkörrel rendelkező cég 15 éve – a Windows első verziójának megjelenése óta – biztosít szoftveres üzleti megoldásokat a nagyvállalati integrált vállalatirányítási rendszerektől a SOHO (azaz kis- és otthoni irodai) piacra készített dobozos ügyviteli szoftverekig. A saját fejlesztésű ügyviteli szoftvereken kívül a cég a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerét is forgalmazza, valamint fő profilja még az egyedi megoldások fejlesztése is. A rEVOLUTION legjelentősebb ügyfelei közé tartozik többek között az SCD Holding, a Carlsberg Hungary Kft., a Process Solutions Kft. (korábbi Arthur Andersen leányvállalat), a Galldorf Kft., a Group 4 Securitas Kft., a Pauker Nyomdaipari Kft. illetve a CIB Bank, az Erste Bank és a Volksbank.

www.revolution.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük