2022.október.05. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Adattároló és szoftver egyben: Verbatim Store?n’Go USB 2.0 Carry it Easy

3 perc olvasás
<p> <span class="inline left"><a href="/node/4727"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Verbatim_USB_Carry_It_Easy_No_Packaging.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="40" /></a></span>A Verbatim piacra dobja USB pendrive-jainak újabb sorozatát, amelyek az adathordozó funkció mellett a CoSoSys Carry it Easy +Plus szoftverének teljes verziójával rendelkeznek. A szoftver lehetõvé teszi a jelszavas védelmet, a Microsoft Outlook-kal való szinkronizációt, a számítógép merevlemez helyfoglalás nélküli internet-használatot, illetve az adattömörítést. </p><p>

 verbatim usb carry it easy no packaging.thumbnailA Verbatim piacra dobja USB pendrive-jainak újabb sorozatát, amelyek az adathordozó funkció mellett a CoSoSys Carry it Easy +Plus szoftverének teljes verziójával rendelkeznek. A szoftver lehetõvé teszi a jelszavas védelmet, a Microsoft Outlook-kal való szinkronizációt, a számítógép merevlemez helyfoglalás nélküli internet-használatot, illetve az adattömörítést.

 verbatim usb carry it easy no packaging.thumbnailA Verbatim piacra dobja USB pendrive-jainak újabb sorozatát, amelyek az adathordozó funkció mellett a CoSoSys Carry it Easy +Plus szoftverének teljes verziójával rendelkeznek. A szoftver lehetõvé teszi a jelszavas védelmet, a Microsoft Outlook-kal való szinkronizációt, a számítógép merevlemez helyfoglalás nélküli internet-használatot, illetve az adattömörítést.

 A fekete színû Verbatim Store ?n' Go USB 2.0 Carry it Easy +Plus olvasási sebessége elérheti a 18, írási sebessége a 9 megabájtot másodpercenként. A meghajtó 2, 4, és 8 gigabájtos változatai kerülnek kereskedelmi forgalomba.

A ?Carry it Easy +Plus" tulajdonosai könnyedén maguknál hordhatják fontos személyes adataikat, úgyis mint a Microsoft Outlookban tárolt e-maileket, kontaktok és találkozók, megbeszélések részleteit. Az ezen adatokhoz való hozzáféréshez csupán egy Outlookot futtató számítógépre van szükség. ?Az új Verbatim Store ?n' Go USB 2.0 Carry it Easy +Plus tökéletes megoldás azok számára, akiknek megbízható adathordozó eszközre van szükségük, illetve mindazoknak akik számára fontos adataik egyszerû és hatékony módon történõ szinkronizálása" – ismertette a terméket Hans-Christoph Kaiser, a Verbatim flash-memória ágazatának EUMEA régiós üzletfejlesztési menedzsere.

A fekete színû Verbatim USB 2.0 Drive Store ?n' Go 2, 4 és 8 gigabájtos változatai kerülnek kereskedelmi forgalomba. A 8 gigás darab akár több mint 2000 MP3 formátumú zeneszám tárolására alkalmas, a teljes tárhely adatokkal való megtöltése is mindössze csak 15 percig tart. A lenyûgözõ tárhely-kapacitás mellett a Verbatim USB-meghajtó megnyerõ designnal és a hordozhatóság szempontjából megfelelõen kis méretekkel bír. A gumírozott, érdes védõborítás a funkcionalitás mellett sportos megjelenést kölcsönöz.

A szoftvert nem szükséges a felhasználó számítógépére telepíteni. ?Közvetlenül a hordozható adatközvetítõ eszközrõl el lehet indítani anélkül hogy az az eltávolítás után bármilyen nyomot hagyna a személyi számítógépen. A felhasználó domain teljes mértékben érintetlen marad" – mondta el Roman Foeckl, a CoSoSys ügyvezetõje.

Az fájlok, mappák, és az asztal továbbá az Internet Explorer és Firefox könyvjelzõinek szinkronizálása, illetve a footprint-mentes szörfölést lehetõvé tevõ funkció mind a könnyen mûködtethetõ felhasználói felülethez tartoznak. A tömörítõ funkció lehetõvé teszi a felhasználó számára, hogy az eszközt nagyobb kiterjedésû adathalmaz tárolására, illetve mozgatására használja. A szoftver az USB-kulcson lévõ adatokat az illetéktelen hozzáférési próbálkozásoktól egy 128 bites AES titkosítási technológia segítségével óvja meg.

Verbatim Store 'n' Go USB 2.0 Carry it Easy 8GB – Jellemzõk:

Méretek

78mm x 20mm x 7mm

Szín és dizájn

Fekete, matt borítás

Kapacitás

8 GB

Beolvasasi sebesseg

18 MB/s

Írási sebesség:

akár 9 MB/s

Interface:

USB 2.0 (USB 1.1. driverekkel kompatibilis)

Operációs rendszer:

Windows 98, ME, 2000, XP, Vista; Mac OS 9.0 vagy késõbbi; Linux 2.4.0 és késõbbi változatai

Szoftvercsomag:

CoSoSys Carry it Easy + Plus

–       Outlook szinkronizáció

–       Saját dokumentumok és az  Asztal szinkronizálása

–       Fájl és mappa szinkronizáció

–       Kedvencek szinkronizálása (IE és Firefox)

–       Footprint-mentes Internet használat (IE és Firefox)

–      Jelszóvédelem és partíciós lehetõség / adatvédelmi kódolás

–       Adattömörítés

–     Elveszett és megtalált USB memória

Adatbiztonság:

10 év

Tartozékok

Nyakbaakasztó

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.