2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Agnes Golenya Purisaca – Az aranyasszony útja

2 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/13203"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Aranyasszony.thumbnail.jpg" border="0" alt="Agnes Golenya Purisaca - Az aranyasszony útja címlap" title="Agnes Golenya Purisaca - Az aranyasszony útja címlap" width="65" height="100" /></a></span> <p>Mi köze lehet egymáshoz egy titokzatos dél-amerikai barlangrendszernek és egy pánikbeteg budai szépasszony útkeresésének? </p><p>

  agnes golenya purisaca - az aranyasszony útja címlap

Mi köze lehet egymáshoz egy titokzatos dél-amerikai barlangrendszernek és egy pánikbeteg budai szépasszony útkeresésének?

  agnes golenya purisaca - az aranyasszony útja címlap

Mi köze lehet egymáshoz egy titokzatos dél-amerikai barlangrendszernek és egy pánikbeteg budai szépasszony útkeresésének?

A pánikrohamoktól szenvedő, aranykalitkájában fuldokló Éva története nem csak igen megrázó bemutatása az érzelmek viharának, az önmagát kereső nő történetének, de egyben önvizsgálat is minden asszony és lány számára, tükör a férfiaknak. Hová és miért tüntettük el a bennünk rejlő aranyasszonyt, a felsőbb síkokon is létező lényünket?

Éva kitör fullasztó életéből, és megtalálja boldogságát. Gyakorlatilag végigjárja az ősi beavatási lépcsőfokokat a testi-lelki-szellemi felébredéseken át, s jut el a testi beteljesedéstől a spirituális kiteljesedésig, Magyarországtól Peruig. A felkavaró szerelem mellett jól megfér az ecuadori barlangkutatás, az ősmagyar történelmi-hajsza, gyilkosság és túlélés, avagy egy jó kalandregény minden hozzávalója, a komoly, ezoterikus mondanivaló mellett.

A regény-trilógia első kötetét tartja kezében a kedves Olvasó, melyet hamarosan követ a kalandok folytatása. Ajánljuk nőknek, férfiaknak, fiataloknak és idősebbeknek, hívőknek és nem hívőknek; bárkinek, aki hajlandó lelkileg, szellemileg, időben és térben kalandozni.

A perui-magyar írónő trilógiájának első része egy "elkényeztetetett" budai milliomos nő unalmas napjainak sorát változtatja meg gyökeresen, és löki bele a valódi élet forgatagába, ahol hitbeli, ezoterikus felismerések, izgalmas kalandok várják őt utazása során. A művet stílusában, leginkább a "Mennyei Prófécia" című könyvhöz lehetne hasonlítani az utazás és a felismerések motívumai miatt.

agnes golenya purisaca - az aranyasszony útja címlap

Agnes Golenya Purisaca – Az aranyasszony útja

Ezoterikus kalandregény

Tuan Könyvkiadó Bp. 2008

ISBN 978-963-87672-9-5

Megjelenés: 2008. június 3. -Könyvheti kiadvány

Terjedelem: 400 oldal

Fogyasztói ár: 2290 Ft

http://www.akonyvesbolt.com

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.