Az AV Kreatív segítségével megújult a Zoom hírportál videószolgáltatása. A közelmúltban frissített zoom.hu-n a korábbinál nagyobb hangsúlyt kapnak a  videós tartalmak, így ezentúl professzionális minőségben nézhetjük az interjúkat, filmes tartalmakat, hitelesebb képet kapva az aktuális eseményekről.

 

Az AV Kreatív segítségével megújult a Zoom hírportál videószolgáltatása. A közelmúltban frissített zoom.hu-n a korábbinál nagyobb hangsúlyt kapnak a  videós tartalmak, így ezentúl professzionális minőségben nézhetjük az interjúkat, filmes tartalmakat, hitelesebb képet kapva az aktuális eseményekről.

Az AV Kreatív fejlesztésében újult meg a Zoom hírportál videószolgáltatása, melyen a korábbi videós tartalmak és új filmes anyagok egyaránt láthatók, az eddiginél jobb minőségben, könnyen kezelhetően. Az új rendszernek köszönhetően az oldalon megjelenő videós híreket, interjúkat ezentúl már nem csak az interneten, hanem mobiltelefonon és iPhoneon  is teljes élvezeti értékkel nézhetjük.

Az AV Kreatív három éve működik Magyarországon, egyedüliként a professzionális webvideózás területén. A cég azzal a céllal jött létre, hogy segítsék mindazokat, akik jó minőségű, szerkesztett videóműsorokkal szeretnének megjelenni az interneten. Az internetes televíziózás a jelen kibontakozó és a jövő egyik legfontosabb üzleti lehetősége az online marketing piacon, mely segítségével a cégek, hirdetők célcsoportjai sokkal hatékonyabban elérhetők, mint az interneten megjelenő bármely más reklámozási formával.

Az AV Kreatív több éves fejlesztése a ClickVid webvideó szerkesztőségi és reklám adminisztrációs rendszer, mely alkalmas televíziók, videóra épülő marketing kampányok, közcélú műsorportálok vagy videóarchívumok gyors publikálására. A ClickVid felhasználásával a cégek, szervezetek publikálni tudják kész anyagaikat, illetve az AV Kreatív segítséget is nyújt saját kreatív csapatával és stábjával az egyes videók elkészítésében.

Miért éppen webvideó?

A professzionális internetes televíziózás olyan új hirdetési, reklámozási forma, mely minden média, üzleti vállalkozás, non-profit szervezet és közösség számára tartogat új lehetőséget. Egy videóval az embereket könnyebben el lehet érni, mint pl. egy banner-kampánnyal, az internet-felhasználók kimutathatóan nagyobb arányban kattintanak egy videós tartalomra, mint egy bannerre illetve más internetes hirdetésre. A televíziók megjelentethetik az interneten hatalmas archívumukat egy internetes műsorportálon. A szerkesztőségek, újságok a weblapjukat színesíthetik a szöveges cikkek és interjúk mellett megjelenő videókkal, így az olvasók az eredeti interjút is láthatják, nem csak a leiratot olvashatják.

A webvideós megjelenési forma további előnyei, hogy a videós tartalmak előtti/közötti hirdetési felületeken kívül a tartalomra felúszó overlay bannerek is értékesíthetők, ezen kívül a szerkesztett tartalmak között könnyen kereshetők a feltöltött videók.

http://www.avkreativ.hu/

www.zoom.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük