2023.január.29. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az elõírt idõpontnál korábban, augusztus 29-étõl csökkenti roaming díjait a T-Mobile

2 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/1558"><img class="image thumbnail" src="/files/images/euflags.thumbnail_0.jpg" border="0" alt="EUrópa" title="EUrópa" width="75" height="100" /></a></span>A T-Mobile korábbi bejelentésével összhangban az elõírt szeptember végi idõpontnál korábban, már augusztus 29-étõl automatikusan, regisztráció nélkül biztosítja az Európai Unió országaiban érvényes új, alacsonyabb roaming díjakat.

  európaA T-Mobile korábbi bejelentésével összhangban az elõírt szeptember végi idõpontnál korábban, már augusztus 29-étõl automatikusan, regisztráció nélkül biztosítja az Európai Unió országaiban érvényes új, alacsonyabb roaming díjakat.

  európaA T-Mobile korábbi bejelentésével összhangban az elõírt szeptember végi idõpontnál korábban, már augusztus 29-étõl automatikusan, regisztráció nélkül biztosítja az Európai Unió országaiban érvényes új, alacsonyabb roaming díjakat.

A legnagyobb hazai mobilcég ügyfeleinek tehát nem szükséges az új tarifákra vonatkozó igényüket jelezniük, augusztus végétõl enélkül is olcsóbban mobilozhatnak az EU tagállamaiban. A díjcsökkentés a jelenleg Világjáró díjcsomagot használó, illetve Domino roaming díjakkal telefonáló T-Mobile-osokat, azaz az ügyfelek jelentõs részét érinti. Az új eurotarifát a speciális barangolási díjszabást vagy csomagot, például a World Class tarifacsomagot használó ügyfelek díjcsomag-váltás esetén vehetik igénybe.

Mint ismeretes, az Európai Parlament és a Tanács 2007. június 30-án hatályba lépett 717/2007/EK rendelete értelmében szeptember végétõl az EU egész területén egységes roaming díjakat vezetett be. A rendeletnek megfelelõen a T-Mobile elõfizetõknek a híváskezdeményezés díja bruttó 144 Ft/perc, és a hívásfogadás díja bruttó 70,80 Ft/perc.

?Ügyfeleink ötöde mobilozik külföldön is, a roaming díjcsökkentés elsõsorban számukra kedvezõ. Bízunk abban, hogy az eurotarifa bevezetésének köszönhetõen külföldre utazó elõfizetõink bátrabban mobiloznak majd" – hangsúlyozta a bejelentés kapcsán Winkler János, a T-Mobile vezetõje. 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.