Június 12-től a Vodafone a BlackBerry új mobil megoldását kínálja a kis- és középvállalati szegmens számára, BlackBerry Professional néven.

 

Június 12-től a Vodafone a BlackBerry új mobil megoldását kínálja a kis- és középvállalati szegmens számára, BlackBerry Professional néven.

A BlackBerry Professional szolgáltatás előnye, hogy támogatja a vállalati hálózatokban gyakori levelezőrendszereket (Microsoft Exchange és IBM Lotus Domino) akár 30 mobil e-mail felhasználó számára is. Az új ajánlat egyedi különlegessége, hogy az e-mail szerverre közvetlenül installálható, nincs szükség külön szerver gépre, mégis kiemelt biztonságot, ellenőrzési lehetőséget és teljesítményt kínál. A varázsló segítségével könnyen telepíthető, az egyedileg a kis- és középvállalatok igényeihez kifejlesztett felhasználói felülettel pedig rendkívül egyszerűen kezelhető. 

A Vodafone jelenleg elérhető valamennyi BlackBerry ajánlatának előnye, hogy egy készülékkel egyszerre férhetünk hozzá e-mailjeinkhez (akár 10 különböző e-mailcímmel, amelyek különböző postafiókba érkeznek), használhatjuk normál mobiltelefonként, de folyamatosan nálunk van a naptárunk, kontaktlistánk, sőt egy fényképezőgép és médialejátszó is. Így bárhol is legyünk, minden fontos e-mail utolér, és mindent szinte azonnal el tudunk intézni, nem kell várni, míg visszaérünk számítógépünkhöz. A BlackBerry készüléken emellett megtekinthetők a levelek csatolmányai is, például Microsoft Word, Excel, PowerPoint dokumentumok, PDF-ek vagy akár képek is.

A tömörített adatforgalomnak köszönhetően pedig külföldön is alacsonyak a használat költségei.

Az ajánlat jelenleg a Vodafone kiemelt ügyfelei számára érhető el.

http://www.vodafone.hu/uzleti/mobilemail/biz_mobilemail_hu.html 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük