2022.október.02. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

BlackBerry Professional:Új mobil e-mail megoldás a kis- és középvállalatoknak a Vodafone-tól

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/14092"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Image1.thumbnail_49.jpg" border="0" width="100" height="47" /></a></span> <p>Június 12-től a Vodafone a BlackBerry új mobil megoldását kínálja a kis- és középvállalati szegmens számára, BlackBerry Professional néven.</p><p>

 image1.thumbnail 49

Június 12-től a Vodafone a BlackBerry új mobil megoldását kínálja a kis- és középvállalati szegmens számára, BlackBerry Professional néven.

 image1.thumbnail 49

Június 12-től a Vodafone a BlackBerry új mobil megoldását kínálja a kis- és középvállalati szegmens számára, BlackBerry Professional néven.

A BlackBerry Professional szolgáltatás előnye, hogy támogatja a vállalati hálózatokban gyakori levelezőrendszereket (Microsoft Exchange és IBM Lotus Domino) akár 30 mobil e-mail felhasználó számára is. Az új ajánlat egyedi különlegessége, hogy az e-mail szerverre közvetlenül installálható, nincs szükség külön szerver gépre, mégis kiemelt biztonságot, ellenőrzési lehetőséget és teljesítményt kínál. A varázsló segítségével könnyen telepíthető, az egyedileg a kis- és középvállalatok igényeihez kifejlesztett felhasználói felülettel pedig rendkívül egyszerűen kezelhető. 

A Vodafone jelenleg elérhető valamennyi BlackBerry ajánlatának előnye, hogy egy készülékkel egyszerre férhetünk hozzá e-mailjeinkhez (akár 10 különböző e-mailcímmel, amelyek különböző postafiókba érkeznek), használhatjuk normál mobiltelefonként, de folyamatosan nálunk van a naptárunk, kontaktlistánk, sőt egy fényképezőgép és médialejátszó is. Így bárhol is legyünk, minden fontos e-mail utolér, és mindent szinte azonnal el tudunk intézni, nem kell várni, míg visszaérünk számítógépünkhöz. A BlackBerry készüléken emellett megtekinthetők a levelek csatolmányai is, például Microsoft Word, Excel, PowerPoint dokumentumok, PDF-ek vagy akár képek is.

A tömörített adatforgalomnak köszönhetően pedig külföldön is alacsonyak a használat költségei.

Az ajánlat jelenleg a Vodafone kiemelt ügyfelei számára érhető el.

http://www.vodafone.hu/uzleti/mobilemail/biz_mobilemail_hu.html 

 

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.