Sztárok állták körül vasárnap az Arena Plaza adventi koszorúját. Az első gyertyát Eszményi Viktória gyújtotta meg. A gyertyagyújtás egy karácsonyváró, zenés műsor keretein belül történt meg.

 

 

Sztárok állták körül vasárnap az Arena Plaza adventi koszorúját. Az első gyertyát Eszményi Viktória gyújtotta meg. A gyertyagyújtás egy karácsonyváró, zenés műsor keretein belül történt meg.

 

De nem csak ez a hétvége szolgált érdekes és izgalmas kikapcsolódási lehetőséggel a bevásárlóközpont közönsége számára, hanem az elkövetkező Bronz-, Ezüst- és Aranyvasárnap is szórakoztató színpadi programokkal, hazai sztárfellépőkkel és ezen felül ingyenes parkolással várja a pláza vásárlóit.

Zenés tehetségkutató, színes színpadi produkciók, táncbemutatók és családi, szórakoztató zenés műsorok sztárokkal – ezek a programok és mindemellett az Arena Plaza külön karácsonyi ajándéka: ingyenes parkolási lehetőség várják a látogatókat a bevásárlóközpontban az adventi hétvégeken.

Péntekenként az „ArenaSztár lehetsz" elnevezésű énekverseny legjobbjait hallgathatja meg a közönség, a verseny elődöntői után pedig sztárfellépők koncertjei – többek között Roy és Ádám, Oláh Ibolya, Puskás Peti és még sokan mások – teszik emlékezetessé a karácsonyi előkészületek alatt kikapcsolódásra vágyó látogatók bevásárlását. A tehetségkutató selejtezői november végén zajlottak, 10 és 14 éves diákok között, amikor száznál is több tinédzser közül kikerült az a 27 kiválasztott, akik részt vesznek az elődöntőkön. A zsűri – Brunner Márta, Xantus Barbara, Szakál Attila és Szurdi Miklós – szerint nem egy olyan fiatal van az énekverseny indulói között, aki kiemelkedően tehetséges.

A versenyen budapesti és vidéki általános iskolák felső tagozatos diákjai indulhattak karácsonyi dalokkal, musical részletekkel és popslágerekkel szóló, duett vagy nagyobb létszámban egyaránt. Valamennyi továbbjutó versenyzőt egyéni ajándékokkal jutalmaznak és az első három helyezett értékes ajándékcsomagot vihet haza iskolájának. A selejtezőket követően sztárfellépők lepik el az Arena színpadát, akikkel az aznapi elődöntő helyezettjei is fellépnek.

Szombatonként „Zenés randevú a Mikulással" elnevezésű énekes, táncos műsorral és koncertekkel várja a látogatókat a pláza. Vasárnaponként pedig a családi programokat, interaktív gyerekműsorokat élvezhetik az arra járók, és részt vehetnek a közös adventi gyertyagyújtásban is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük