2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egyszerűsítette internet és telefon csomagjait a UPC

5 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/12041"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Image1_0.thumbnail_1.jpg" border="0" alt="www.upcdigital.hu" title="www.upcdigital.hu" width="100" height="83" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.upcdigital.hu/">www.upcdigital.hu</a> </strong></span></span><p>A digitális világhoz való hozzáférés megkönnyítése érdekében a UPC egyszerű és közérthető szolgáltatásokat igyekszik kialakítani, ezért egyszerűsítette internetes és telefonos előfizetési csomagjait. A csomagok számának csökkentése valamint az alap és kiegészítő szolgáltatások összevonása révén mostantól átláthatóbbá vált a szolgáltató kínálata. A legnagyobb hazai kábeltelevíziós társaság ezzel egy időben bejelentette, hogy távközlési szolgáltatásai újabb mérföldkőhöz értek: szélessávú internet-hozzáférését már 300 ezer háztartásban használják, kábeles telefonszolgáltatására pedig 150 ezer család fizet elő.</p><p>

 www.upcdigital.huwww.upcdigital.hu

A digitális világhoz való hozzáférés megkönnyítése érdekében a UPC egyszerű és közérthető szolgáltatásokat igyekszik kialakítani, ezért egyszerűsítette internetes és telefonos előfizetési csomagjait. A csomagok számának csökkentése valamint az alap és kiegészítő szolgáltatások összevonása révén mostantól átláthatóbbá vált a szolgáltató kínálata. A legnagyobb hazai kábeltelevíziós társaság ezzel egy időben bejelentette, hogy távközlési szolgáltatásai újabb mérföldkőhöz értek: szélessávú internet-hozzáférését már 300 ezer háztartásban használják, kábeles telefonszolgáltatására pedig 150 ezer család fizet elő.

 www.upcdigital.huwww.upcdigital.hu

A digitális világhoz való hozzáférés megkönnyítése érdekében a UPC egyszerű és közérthető szolgáltatásokat igyekszik kialakítani, ezért egyszerűsítette internetes és telefonos előfizetési csomagjait. A csomagok számának csökkentése valamint az alap és kiegészítő szolgáltatások összevonása révén mostantól átláthatóbbá vált a szolgáltató kínálata. A legnagyobb hazai kábeltelevíziós társaság ezzel egy időben bejelentette, hogy távközlési szolgáltatásai újabb mérföldkőhöz értek: szélessávú internet-hozzáférését már 300 ezer háztartásban használják, kábeles telefonszolgáltatására pedig 150 ezer család fizet elő.

Új, "Egyszerűen mindenkinek" szlogenjének megfelelően a UPC tovább folytatja azokat a változtatásokat, amelyek célja, hogy a bonyolult digitális világ egyszerűbben elérhetővé váljon előfizetői számára. E törekvés részeként a vállalat csökkentette internet- és telefonszolgáltatási csomagjainak a számát, és immár mind a kábeltelevíziós, mind pedig az internetes és telefonos szolgáltatásai esetében 3-3 alapcsomagot kínál.

Jobban elérhető, nagyobb teljesítményű internet csomagok

A UPC március 31-étől kivezette korábbi internet-csomagjai értékesítését, így mostantól már csak az új csomagok rendelhetőek meg. A megújult internet termékskála hasonló árszinten a korábbinál jóval magasabb, többségében dupla adatátviteli sebességeket biztosít. A letöltési sebességek növelése mellett – a felhasználói szokások változásához igazodva – kiemelkedő feltöltési sebességeket vezetett be a társaság. A legnagyobb teljesítményű, már tízezer forint alatti havidíjért kapható gold csomaggal a 20 Mbps letöltési sebesség mellett például már 3 Mbps feltöltési sebesség érhető el. Az új portfolióval a családok számára könnyebben elérhetővé válnak a nagy sávszélesség-igényű online multimédia és közösségi alkalmazások.

Az új upc internet portfólió

chello bronze

 2 Mbps / 1 Mbps

5000 Ft

chello silver

10 Mbps / 2 Mbps

7500 Ft

chello gold

20 Mbps / 3 Mbps

9500 Ft

A szélessávú internet világába való bekapcsolódás korlátainak csökkentése érdekében a UPC ezen felül egy külön belépőszintű szolgáltatást is kialakított, elsősorban az időskorúak, a hátrányos helyzetűek és a kezdő gyermek felhasználók számára. A chello start szolgáltatás 512 kbps feltöltési és 256 kbps letöltési sebességet kínál szinte mindenki számára elérhető, kedvező áron.

Termékskálájának megújításával egy időben a UPC mindenki számára elérhetővé, ingyenesen letölthetővé tette saját fejlesztésű Dr.Net szoftverének továbbfejlesztett változatát, amely hatékony segítséget képes nyújtani az internet-kapcsolat diagnosztizálásában és probléma esetén az ügyfélszolgálati hibaelhárításban.

Egyszerűsített díjstruktúra a UPC Telefonnál

Tekintettel arra, hogy a telefonszolgáltatások piacán manapság megjelenő számtalan ajánlat közül az előfizetőknek rendkívül nehéz kiválasztaniuk a számukra leginkább megfelelőt, a UPC változtatott eddigi csomagképzésén és csaknem a felére csökkentette az eddig is alacsony számú telefonos csomagkínálatát. A korábbi két alapcsomag és három kiegészítő csomag helyett, ezek összevonásával összesen három alapcsomagot alakított ki a szolgáltató. A még jobb átláthatóság érdekében ezekben az alapcsomagokban a vezetékes és mobilhívások percdíjai teljesen megegyeznek (9 illetve 50 Ft). Az új bronze díjcsomag elsősorban azoknak megfelelő, akik nem telefonálnak sokat, és a kiszámíthatóságot, a kedvező havidíjat részesítik előnyben. A silver díjcsomagot a UPC azoknak ajánlja, akik hívásaik jelentős részét csúcsidőn kívül bonyolítják, mivel így a csúcsidőn kívüli összes belföldi vezetékes hívásuk 0 Ft-os percdíjjal számolódik. A gold csomag pedig minden időben, csúcsidőben is 0 Ft-os percdíjú hívásokat kínál, minden belföldi vezetékes hálózatba, havi 30 óra erejéig, ezt követően pedig a szokásos tarifán.

Az új upc telefon portfólió

bronze

1500 HUF

 

silver

3500 HUF

 

gold

5500 HUF

 

Újabb mérföldkövek a kábeles távközlési szolgáltatásokban

Az ország legkiterjedtebb kábelhálózatát működtető UPC távközlési szolgáltatásainak sikerét jelzi, hogy digitális kábeles telefonszolgáltatásának előfizetői bázisa 50%-kal, szélessávú internet-előfizetőinek a tábora pedig egyharmadával növekedett az elmúlt egy év alatt. Jelenleg már 300 ezer család csatlakozik az internetre a UPC szélessávú szolgáltatásai segítségével, és 150 ezer háztartásban használják a UPC kábeles telefonját. A 700 ezer kábeltévés előfizetővel rendelkező UPC esetében ez azt jelenti, hogy csaknem minden második ügyfele internetet is előfizet és minden ötödik felhasználója egyben a telefonszolgáltatást is tőle rendeli meg. Piaci részesedését tekintve a legnagyobb kábeltévés szolgáltató egyben a második legnagyobb internet-szolgáltatóvá és a harmadik legnagyobb vezetékes telefontársasággá vált hazánkban az elmúlt évek során.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.