2012. október 1-jén Luxemburgban a UPC DTH S.à r.l.  jelentette be az RTL II UPC Direct égisze alatt történt bevezetését Magyarországon.

2012. október 1-jén Luxemburgban a UPC DTH S.à r.l.  jelentette be az RTL II UPC Direct égisze alatt történt bevezetését Magyarországon. A korábbi három csatornával együttesen lezajlott bővítés által tovább növekszik Magyarország legmeghatározóbb műholdas szolgáltatójának programfelhozatala.

Október 1-jétől a UPC Direct Medium előfizetői csomagja az RTL Group Hungary RTL II csatornájával gazdagszik, amely sorozatokkal, játékos show műsorokkal, saját gyártású műsorokkal és filmekkel emeli az RTL Klub élményanyagát.

Az új csatorna a szintén az RTL Group Hungary tulajdonában lévő, a hónap első felében megjelenő Muzsika, Sorozat+ és Prizma TV műsorait is tartalmazó csomagban lesz látható. A UPC Direct előfizetői számára nagyon fontos a műsorok lehető legtágabb spektruma, ezért is nagyon fontos, hogy a négy új csatorna nagyban szélesíti a programkínálatot. A Direct Medium csomag így már több mint 60 fizetős és több, különféle ingyenes sugárzású csatornát tartalmaz.

„Az RTL II bevezetése újabb példája az iránti elköteleződésünknek, hogy a lehető legnagyobb műsorkínálatot hozzuk el a magyar fogyasztóknak. A UPC Direct programjaiban a család minden tagja megtalálja a számára szórakoztatót. Büszkék vagyunk arra, hogy az RTL Group Hungary négy új csatornájával bővíthettük műsorainkat. Ez által a Direct Medium csomag messze a legnagyobb és a legkedvezőbb árú ajánlat a piacon, amely ráadásul egy helyi HD csatornát is tartalmaz" – mondta Magnus Ternsjö, a UPC DTH S.à r.l. ügyvezető igazgatója.

A Direct Medium csomag a programok széles választékát kínálja, a még népszerűbb Direct+ csomag pedig több mint 80 minőségi csatornával, sport-, film- és gyerekműsorokkal kínál élményeket a család minden tagjának. Magyarországon a UPC Direct méltán sorolható a vezető szolgáltatók közé a széleskörű, minőségi programszolgáltatás és az ügyfélszolgálati támogatás terén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük